< tilbage 12-08-2021 - 22:10

Information om kommende ændringer på Hobro Golfbane.

Der arbejdes med ny fairway mv. på Hul 17, ændringer på hul 18 samt korthulsbane med 6 huller mellem hul 17 og 18.

Læs mere...

Kære medlemmer

Vores arbejde med nyt hul 17 og ny korthulsbane (hullerne 4-5-6 lige syd for nuværende teesteder 17) går planmæssigt, - når lige regnvejret trækkes ud af tidsplanen.

Som billedet viser, så blev sten af en størrelse over 1-2 cm samlet væk og siden er fairways blevet harvet adskillige gange for at gøre dem jævne.

Såmaskinen er kørt ud af maskinhallen og er i gang med såning på Fairway 17 i dag, torsdag den 12. august 2021.
 

3 bunkers i fairway 17's venstre side er klar til sand og mounts i højre side er bygget, - en enkelt mere vil nok blive bygget af overskudjord, og så er ny hul 17 pænt indrammet og vil blive et fantastisk signaturhul at spille.
Mounts er små jordforhøjninger omkring 1 meter høje.
Teestederne til hul 17 er opbygget og i løbet af en uge eller to er der lagt rullegræs her.

Senere kommer færdiggørelse af vandingsanlæg på alle huller (også korthulsbane), men det kan gøres uden at ødelægge noget ved spilleområderne.

Korthulsbanens 3 huller nord for vejen (langs og rundt nuværende hul 17) er godt på vej, greens er ved at blive opbygget og teestederne er udlagt med flisebund og skal have en måtte som top. Byggeriet på denne side af vejen er således langt i vej.


Hul 18 vil inden længe blive lavet til et par 3 hul, - de midlertidige udslagssteder er udlagt med måtter, og der udgår info, når de tages i brug.
Vi har forberedt ændringerne i golfbox og laver midlertidige teestedsinformationer om hul 18 som par-3 hul.
Byggeriet af de to teesteder til det nye par-3 hul 18 lidt længere inde på nuværende fairway påbegyndes straks herefter. 
Samtidigt bliver arbejdet igangsat med at bygge teesteder og greens til de 3 korthulsanlæg (hul 1-2-3) på resterende areal af nuværende hul 18.

Vi kan spille golf resten af året, - som nævnt blot med 2 par 3 huller (17 og 18) som afslutning. Banerating er aftalt udført med ændringerne, og hvis vinteren bliver som en pæn gennemsnitsvinter, så forventer vi at kunne spille på den ændrede 18-huls bane til åbningsmatchen 2022.
Korthulsbanen er måske også klar til åbningsmatchen 2022.

Vi glæder os meget over den planmæssige byggefase og stiller alle et meget flot anlæg i udsigt til åbningsmatchen 2022.

Baneudvalg og Byggeudvalg

< Tilbage