< Tilbage

Vedr. generalforsamlingen 2021 Hobro Golfklub27-01-2021 - 07:47

Pandemien og de samfundsmæssige restriktioner betyder, at det ikke vil være muligt at afvikle generalforsamlingen

Kære medlemmer

Vedr. generalforsamlingen 2021 Hobro Golfklub

Normalt afholder vi vores generalforsamling den sidste torsdag i februar måned. Men i år er der ikke noget der er normalt – Pandemien og de samfundsmæssige restriktioner der har ramt os betyder, at det ikke vil være muligt at afvikle generalforsamlingen, da forsamlingsloftet er meget lavt. pt. på 5 personer, og da den tidligere lempelse fra forsamlingsforbuddet på op til 500 personer ved møder, konferencer og generalforsamlinger p.t. ikke er gældende, så anbefaler Dansk Golf Union, at generalforsamlinger i den kommende periode udsættes - til i første omgang efter 1. marts

På den baggrund har bestyrelsen besluttet, at den ordinære generalforsamling 2021 udsættes til et tidspunkt, hvor forsamlingsforbuddet løsnes så meget op, at det er muligt at afvikle generalforsamlingen ved fysisk fremmøde af medlemmerne.

Når generalforsamlingen udsættes, gælder følgende:

Bestyrelsen må kun agere som forretningsministerium og holde driften kørende. Den kan ikke tage nye initiativer, som der ikke er budgetmæssig eller politisk dækning for. Bestyrelsen kan altså ikke – på forventet efterbevilling - agere efter forslag, der endnu ikke er vedtaget, heller ikke forslag om kontingentændringer. Den kan heller ikke indgå nye aftaler, der ligger udover den aktuelle drift. 

Regnskab for foregående år skal aflægges og revideres efter normal procedure efter vedtægterne, herunder efter gældende frister. Regnskabet forelægges herefter på den udsatte generalforsamling.

Hvis nogen måtte være interesseret i at se regnskabet inden afholdelse af den udsatte generalforsamling, vil dette være muligt ved henvendelse til golfklubben sekretariat efter uge 7.

Hvis der er spørgsmål vedr. ovenstående, kan der rettes henvendelse til Golfklubbens formand John Astrup på tlf. 24244029

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen for Hobro Golfklub

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her