Coronarestriktioner er ophævet her i juli/august, men der henvises til forsigtighed, vask hænder og husk afspritning af hænder.


CORONA UPDATE - skrevet den 19. april 2021.

Genåbningen af Danmark er så småt i gang og det betyder også mere lempelige restriktioner for foreningslivet. Læs videre.....

Vi giver her en kort opsummering af de nuværende restriktioner og hvordan vi skal håndtere dem i dagligdagen, indtil der kommer en ny udmelding fra regeringen.

21. april åbnes der for både udendørs- og indendørsservering i Sparekassen Vendsyssel loungen.
Dermed er det muligt, efter en runde golf, at sidde i loungen samt på terrassen og nyde en øl eller det som personalet nu har mulighed for at servere denne dag.
Det kræver et Corona-pas, at benytte restauranten indendørs, ligesom at tidsbestilling til indendørs servering er et krav fra myndighedernes side – så bestiller du inden du går ud, - overholder vi reglerne for tidsbestilling.

Det påhviler klubben at sikre denne dokumentation for det enkelte medlem.
Vi beder alle være behjælpelige med, at det foregår så smidigt som muligt, da bøden for klubben er af anseelig størrelse ved manglende kontrol af dette.

Udendørs servering kræver ikke corona-pas.
Der er ikke noget arealkrav for udendørsservering, men et afstandskrav om at der skal være 1 meters afstand mellem gæsterne.

De lempede restriktioner muliggør endvidere brug af klublokalerne i loungen og gl. klubhus, hvor der nu kan afholdes udvalgsmøder mv. fra den 21. april. Dog stadig under hensyntagen til det aktuelle forsamlingsforbud i forhold til max antal personer.

Et gyldigt Corona-pas er følgende: Hvis du er færdigvaccineret. Hvis du har en negativ PCR eller lyntest indenfor de sidste 72 timer. Hvis du har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 2-12 uger. Dokumentation via sundhed.dk Du kan benytte app'en "MIN SUNDHED" som dit Corona-pas.
NB: Kravet om Corona-pas er ikke gældende for børn under 15 år.

Bestyrelsen Hobro Golfklub


CORONA UPDATE 23.09.20

Som tidligere udmeldt er der kommet nye restriktioner omkring Covid19. Vi har givet information om, hvordan man skal forholde sig i loungen, hvorfor det ikke tages med i denne Update.

Men I udmeldingen fra myndighederne blev forsamlingsforbuddet sat ned fra 100 til 50, hvilket har stor betydning for nogle af vores kommende aktiviteter. Det drejer sig om nedenstående arrangementer, hvor det enkelte udvalg skal sikre, at forsamlingsforbuddet overholdes – i praksis betyder det, at der må være først til mølle tilmelding.

Den 24/9 – Optimisterne med spisning og præmieoverrækkelse

Den 28/p – Drømmegolferne med spisning og præmieoverrækkelse

Den 29/9 - Tørvetrillerne – månedsafslutning med spisning og præmieoverrækkelse

Den 30/9 – Birdies med afslutning med spisning og præmieoverrækkelse

Den 3.-4. oktober Klubmesterskab i Hul spil

Vi er alle godt trætte af de forstyrrelser, der kommer ind i vores planlægning, men der er ingen vej uden om, hvis vi skal passe godt på hinanden – og det skal vi. Vi må så se om Danmark har fået så meget styr på det efter den 4. oktober, således at vi kan få en afslutning som planlagt for sæsonen 2020.

På vegne af bestyrelsen
John Astrup
formand

CORONA Update 20-09-2020.

Desværre udvikler Covis19 sig ikke som vi havde håbet.
Regeringen har derfor besluttet nye landsdækkende initiativer for at begrænse smitten.

For golfklubberne som sådan, har det ikke den store betydning, da spil og turneringer kan fortsætte som hidtil.
Større problem er det med HUL 19, hvor vi nu skal til at passe lidt bedre på hinanden.
Det betyder at:
Når man går ind i Loungen – på toilet eller for at hente en øl etc. andet, SKAL man bære mundbind. Sætter man sig ned i loungen for at drikke sin øl, må man tage mundbindet af. Men kun så længe man er siddende – rejser man sig skal man have mundbindet på igen.
Alle medarbejdere der bevæger sig igennem loungen, skal bære mundbind. Medarbejderne skal ikke bære mundbind i indskrivningen eller på kontoret.
Der må max være 3 personer + en medarbejder i indskrivningen ad gangen.
Det er helt frivilligt om man vil bære mundbind, når man sidder på terrassen.
Ovenstående gælder indtil videre frem til den 4. oktober.

Man skal selv huske at medbringe mundbind. Hvis man ikke har husket det, vil der frem til fredag den 2. oktober være mulighed for at få udleveret et gratis mundbind, ved at henvende sig til personalet.
Fra den 3. oktober vil der kunne købes et mundbind for kr. 5 i indskrivningen eller ved at henvende sig til personalet.

Vi beklager, at det har været nødvendigt at indføre ovenstående restriktioner.

Bestyrelsen
Hobro Golfklub

Med venlig hilsen
John Astrup

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her