Frivillige hjælpetrænere søges

Kære Medlem – vi har brug for din hjælp!

Vi har fået 190 nye medlemmer i 2020, hvor den største del af dem er helt nye golfere. I 2021 er vores største udfordring, derfor at arbejde med at fastholde vores nye golfere i klubben – og det gør vi bedst, hvis vi får dem lært at spille golf og får vakt glæden ved spillet.

Bestyrelsen har sammen med Rasmus (vores Pro) lagt en plan for fastholdelse i 2021, hvor vi som tidligere år, vil tilbyde træning for hcp. over 36 - 1 timer hver onsdag. Når Covid19 løsner sit tag i Danmark, forventer vi at et hold kan være på 25 til 30 spillere. Vi vil tilbyde 2 hold hver onsdag og hvis der er behov også et om lørdagen. Det kræver selvfølgelig en ekstra bemanding at køre så mange spillere igennem en sæson – og den råder klubben ikke over. Vi kalder derfor på frivillige hænder, med en vis erfaring som golfspiller – dit hcp. har ingen betydning, blot du har den nødvendige erfaring til at lære fra dig.

Vi vil samle de frivillige trænere i et team, som vil få nogle timers instruktion sammen med Rasmus, således at vi sikrer, at vores nye golfspillere lærer slagene, som Rasmus mener de skal læres. Teamet vil sammen med Rasmus lave en turnus, hvor de enkelt frivillige trænere får fordelt tiderne, således at den enkelte ikke nødvendigvis skal møde hver onsdag.

His du har lyst og tid til at hjælpe din klub i et sådant team – så send en mail til Susanne på mail@hobrogolf.dk eller ring på 98520500, så vil hun koordinere tilmeldinger m.v.

På forhånd tak
Bestyrelsen

Med venlig hilsen
John Astrup


Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her