< Tilbage

Golf & Gourmet banerne er klar til 2021 sæsonen20-01-2020 - 08:41

Den milde vinter skabe gode golfoplevelser allerede nu

Fantastiske golfbaner i Himmerland er klar til Golf & Gourmet sæson 2021
 

Det milde danske vejr har stor betydning for golfbanerne i Danmark. Specielt de 3 Golf & Gourmet baner i Mariagerfjord området står usædvanligt flotte i år.

Fælles for de 3 baner i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter og Hobro Golfklub er, at græsset gror grundet det milde vejr og de få nætter med frost. Samtidig har de 3 baners greenkeepere sørget for en flot banepleje gennem efteråret og vinteren. Disse 2 faktorer har haft en afgørende betydning for de 3 baners flotte forårsstand. 
 

Gode greens skaber godt golfspil. 
 

Niveauet for kvaliteten af greens på banerne er langt over det forventelige på denne tid af året i Danmark. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne disse forårsgreens med den utrolige standard, de har til sommer. Alligevel er det en udtalt fornøjelse at slå ud på golfbanerne og samtidigt vide, at puttingspillet ikke kommer til at foregå på dårlige greens eller på vintergreens. De andre dele af golfbanerne er også klar til at blive brugt af golfspillere.
 

Golfspillere fra Norge og Sverige er velkomne til Golf & Gourmet
 

Gennem de sidste mange år har golfspillere fra Norge og Sverige haft tidlig opstart på sæsonen med Golf & Gourmet ophold i Danmark. Men det er mange år siden, at golfbanerne i Himmerland har stået så flotte, som det er tilfældet nu i 2021. Mens norske og svenske golfspillere går og venter på, at sneen forsvinder hjemme i Norge og Sverige, kan en tur til Golf & Gourmet golfbanerne i Himmerland være en reel mulighed. Der er plads til alle golfspillere uanset handicap og evner ud i golfspillet.
 

Golf & Gourmet.dk - Golfpakker med masser af oplevelser
 

På hjemmesiden Golf & Gourmet.dk kan golfspillere frit kombinere ophold og golfrunder efter ønske eller økonomi. 1-2 eller 3 overnatninger med en lækker aftensmenu, god morgenmad og masser af golf oplevelser er indeholdt i alle Golf & Gourmet pakkerne. De 3 overnatningssteder Hotel Amerika, Aa mølle og Hotel Bramslevgaard er alle unikt placeret i naturen ved Mariagerfjord. Der er masser af muligheder for en gåtur i smuk natur efter aftensmaden. Se mere på www.golfoggourmet.dk. 
 

Besøg de 3 golfbaner her 

www.hobrogolf.dk 

www.volstrupgolf.dk 

www.mfgk.dk

 

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her