Golf og Gourmet - Hobro Golf ved Mariagerfjord

Gourmet og golf når livet er værd at nyde…
Der er noget for sanserne, når du benytter dig af kombinationen af dejlige dage på golfbanen i smuk natur og aftner med gourmet måltider.


Der er noget om snakken
Mariagerfjord er rig på skøn natur og lækker madkultur. Området er virkelig smukt med bølgende grønne bakker, der grænser ned til den blå fjord. I denne smukke indfatning kan du med lethed komme til at spille 18 hullers golf. Lad hverdagen og tankerne flyve og lad naturens lethed indfinde sig. Det kan kun hjælpe på dit spil.


Golf og god natur
Måske er den særegne smukke natur medvirkende årsag til, at der i Mariagerfjord området ligger 3 af Danmarks flotteste golfklubber? I hvert fald insisterer klubberne hver især på, at de har den smukkeste plet.
Volstrup Golf Center ligger nemt tilgængelig fra motorvejen omgivet af et smukt grøntonet bakkelandskab. Mariager Fjord Golfklub findes på sydsiden af fjorden og banen ligger smukt med udsigt til vandet.
Hobro Golfklub ligger på nordsiden af fjorden tæt på Hobro og med udsigt til fjorden, byen og Øster Skov på modsatte bred. Uanset hvilken af klubberne du vælger, er du garanteret frisk luft, smuk natur og duften af græs i næsen.


Gourmet og gennemførte hoteller
En del af sanseoplevelsen er et enestående måltid i gennemførte omgivelser. Du skal bare læne dig tilbage og nyde maden og helhedsoplevelsen.
Hotel Amerika i Hobro ligger midt i naturskønne Øster Skov, hvor der er adskillige vandrestier.
Hotel Aa Mølle har adgang til egen strand og Kastbjerg å løber gennem den unikke gamle vandmølle.
Hotel Bramslevgård ligger roligt midt i Bramslev Bakker med fjordkig og smukke vandrestier.

Færgekroen dukker op på vej til Hadsund mod nord, lige inden broen. Her har den lagt i flere år, med udsigt over fjorden og fiskere der kører ned til den lille bådebro hver morgen.

Så giv slip og lad dig føre med i by, i skov, ved å eller mellem bakkerne.


At spille golf er at leve
Det er ganske vist, når dit hoved rammer puden om aftenen, kan du se frem til en eventyrlig nats søvn. Er du golfspilleren der sætter pris på golf- og naturoplevelser, rolige nætter og vidunderlig mad. Så book et ophold på www.golfoggourmet.dk - At spille golf er at leve.

 

se mere på WWW.golfoggourmet.dk

HOLE IN ONE PÅ HUL 14. 16-10-2022 - 19:30

Lørdag den 15. oktober lykkedes det en Hobro spiller at slå det perfekte slag...læs mere...... Læs mere

Mariagerfjord Golfskole er et kursus for etablerede golfspillere. 04-12-2021 - 10:07

Den velanlagte og naturskønne Hobro Golfbane er rammen om en 3 dages golfskole, hvor du kan udvikle dit golfspil.... Læs mere

Golf skal være svært men fair - Hobro Golfklubs Green keeper artikel 05-08-2020 - 22:39

Andreas Søborg er greenkeeper i Hobro Golfklub og lidt af en nørd efter eget udsagn, men det er faktisk meget heldigt. Han er nemlig passioneret omkring golfbaner og har sin egen holdning til, hvordan man skal gøre tingene både på banen og uden for.   ... Læs mere

Golf & Gourmet - Hotel Amerika 27-01-2020 - 12:26

Fantastisk beliggenhed og unik restaurant Hotel Amerika - Golfophold ud over det sædvanlige    ... Læs mere

Golf & Gourmet banerne er klar til 2021 sæsonen 20-01-2020 - 08:41

Den milde vinter skabe gode golfoplevelser allerede nu ... Læs mere

Hobro Golfklub har en helt unik natur på og omkring banen. Her kan du se en del af golfstien som løber rundt på banen og skabet en flot gåtur gennem den kuperede golfbane.Hobro Golfklub har en helt unik natur på og omkring banen. Her kan du se en del af golfstien som løber rundt på banen og skabet en flot gåtur gennem den kuperede golfbane.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her