Spil Banen!

Banearkitekt Michael Traasdal MøllerBanearkitekt Michael Traasdal MøllerNår bolden slås fra 1. tee og en runde golf på 18 huller indledes, begynder man samtidig en gåtur på omkring syv kilometer i naturskønne omgivelser. Ingen oplever imidlertid en golfrunde ens. Nogle fokuserer på boldens opførsel på greens, andre på søers og bunkers placering, mens andre bruger tiden til at lytte til fuglene og nyde naturen. Hobro Golf blev stiftet i april 2003 og dermed en af de nyeste golfbaner i Danmark. Banen er designet ud fra et strategisk princip som banearkitekt Michael Traasdal Møller kalder: "tag en chance og bliv belønnet". Hermed menes, at spiller man safe, skal man ikke straffes unødigt, men man mister længde. Banen, der blev inviet 2009, har i flere år været i en perfekt stand, og den har været rated i top af både greenfeegæster og egne spillere i flere år. Typisk har den været i perfekt stand fra tidligt forår til slut på sæsonen. Dette er rygtedes, for der har gennem årene været rigtig mange greenfee spillere på banen gennem sæsonen.
Vores dygtige greenkeeperteam har holdt stilen gennem alle årene, og der imødeses altid en velplejet bane i Hobro Golfklub.
For at det kan ske, er det nødvendigt, at alle passer godt på banen. Under al spil ved naturligtvis at lægge græstørv på plads og rette nedslagsmærker på på greens, og i den kolde periode SKAL der lægges op på fairways.
Endvidere vil der, når vejrforholdene taler for det, kun være spil på vintergreen. Dette vil være markeret ved opslag på hul 1. Eller på hjemmesiden - under nyheder.

Med venlig hilsen
Hobro Golf

Ny Greenkeeper

Andreas Søborg bydes velkommen til Hobro Golf.

Andreas tiltrådte 01.09.2019 og har allerede sammen med det øvrige greenkeeperteam fået sat rigtig meget styr på Hobro Golfbane og hele anlægget.

Det skal også huskes, at Andreas i sin ferie - inden han tiltrådte - hjalp med råd og vejledning i pasning af anlægget.

Fra Hobro Golf ser vi meget frem til samarbejdet.

Andreas siger om selv:

Baneudvalgsformand Keld Christensen byder Andreas velkommen til Hobro Golf.Baneudvalgsformand Keld Christensen byder Andreas velkommen til Hobro Golf.Mit navn er Andreas Søborg. Nogle af jer kender mig måske allerede. Men jeg har i hvert fald fået den ære at være jeres nye chefgreenkeeper i Hobro Golfklub.

Jeg er som person, meget interesseret i golfbaner og deres design, og med filosofien om; at golf godt må været svært, men fair.

Jeg er selv en meget aktiv golfspiller, og du ser mig også på golfbanen i andet end arbejdstøj.

Jeg ser frem til min tid i stilling og at vi sammen kan bibeholde det tårnhøje kvalitetsniveau, som denne golfbane har.

Jeg glæder mig til vi ses på banen og god runde.

Baneanmeldelse

www.golfontours.dkwww.golfontours.dkGolfontours har være på besøg hos Hobro Golf for at lave en anmeldelse af banen til deres hjemmeside. De skriver bl.a.:
"Og nu kommer vi til det absolut bedste ved Hobro Golf - deres fantastiske greens.
Man får allerede en smagsprøve på putter banen. Men det er på banens 18 greens, at der virkelig blændes op for green keepernes flotte stykke arbejde. Greens er store og til tider ret kuperede og meget krævende ved især nedadgående putts.
De var med garanti ikke under 10 på stimpmeter og personalet fortalte, at det var ikke unormalt, at de også var hurtigere. En sand fornøjelse at opleve sådanne perfekte og hurtige greens."

I efteråret 2010 blev banen ratet af DGU. Indtil da havde vi kun haft den normale "skrivebords rating". Mange frygtede banen på skrivebordet var ratet for for svær, men i praksis har det vist sig, at langt de fleste har fået et ekstra slag. Og nogle sågar 2 ekstra. Nyeste konverteringstabeller ligger under en fane i venstre side. Bemærk der ved samme lejlighed er blevet ratet en junior-bane.

Banerekord

Banerekorden tilhører Knud Storgaard fra Skive med en runde i 68. Knud Storgaard har spillet mere en 80 turneringer på europaturen. Han har udtrykt sig meget positvt om banen i Hobro.


Oversigt over banen

Ved at klikke på billedet er det muligt at få et lidt større billede til kopiering og udskrivning.Ved at klikke på billedet er det muligt at få et lidt større billede til kopiering og udskrivning.

Pas godt på din golfbane "læg op" - "tip op" - hvad menes der med det? 28-10-2020 - 15:55

Her er vigtige oplysinger og viden om hvordan vi kan "passe på vores golfbane og især fayrwayes". Efteråret er godt igang og græsset gror ikke meget mere, så skader reparerer ikke sig selv så godt, som om sommeren. ... Læs mere

Håber du kan deltage i Arbejdslørdag 12-10-2020 - 16:55

Arbejdsdag: lørdag 7.11.2020 kl. 08.30-12.30, Tilmelding senest: mandag 2.11.2020 ... Læs mere

Åbning af golfstien 24-08-2020 - 08:22

Hobro Golfklub har indviet den nye golfsti der løber gennem golfklubbens område. ... Læs mere

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her