<

Vinder af "Hole in one-bilen". Se artikel og fotos.30-10-2022 - 18:20

I dag, søndag den 30. oktober 2022 blev det afgjort, hvem der "vandt" bilen fra Bilhuset Haldrup.

Blev det Brian Overgaard Kristensen fra Hobro Golfklub eller Niels Pedersen fra Gyttegård Golfklub???

Niels Pedersen vandt Hobro Golfklub bilen.

Søndag d. 30. oktober spillede Niels Pedersen sig til en Bil fra Bilhuset Haldrup i Hobro Golfklubs Hole-in-one konkurrence. Gennem 2022 har alle golfspillere haft en mulighed for at spille sig til en bil ved at lave det perfekte slag på Hul 14 på Hobro Golfbane. Dette var lykkedes for 2 spillere gennem året og de stod nu i finalen denne søndag i Hobro. Klubbens pro Rasmus Lange var dommer under konkurrencen og startede med at få regler og andet praktisk info om konkurrencen formidlet til de 2 deltagere.

Konkurrencen gik i gang og efter 5 hullers spil på putting green var der stadig ikke fundet en vinder hvilket udløste en ny lodtrækning om startretten hvorefter vinderen ville blive fundet på det først mulige putting hul. 2 huller senere vandt Niels Pedersen.

Leo Libak fra Hobro Golfklubs overrakte nøglerne og 2 af klubbens Highlanders overrakte bilen til den dygtige vinder af Hobro Golfklub Hole-in-one 2022 konkurrence.

Præmien var en Hyundai I30 stationcar N line design med alt i udstyr til en værdi af 277.000 kr. med 30.000 km som limit.
Det eneste vinderen selv skal betale er brændstof. Den flotte præmie kommer fra Bilhuset Haldrup i Hobro-Randers, som er sponsor og samarbejdspartner for Hobro Golfklub.

Tillykke til Niels.

Bilhuset Haldrup og Hobro Golfklub.

Flere nyheder <

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her