100 år med Jan´s Auto

Jan’s Auto fejrer Mitsubishis 100 års fødselsdag
Og det gør de med et kanontilbud på den særlige jubilæumsudgave af den populære model, Mitsubishi Space Star

Bilproducenten Mitsubishi fylder 100 år i 2017. Det fejres hos en af Danmarks største Mitsubishi-forhandlere, Jan’s Auto i Hobro, med et særtilbud på en særlig jubilæumsudgave af Mitsubishis populære minibil, Space Star.
Jubilæumsudgaven af den populære Mitsubishi Space Star er bl.a. forkælet med udstyr som; fartpilot, sædevarme, 14” alufælge, regnsensor, elruder, læderrat, LED-baglygter og mørktonede ruder.

Høj kvalitet til lav pris
Alt sammen til en pris fra kr. 99.990.
- Og det er altså billigt, fortæller Morten Estvad Hvid, fra Jan’s Auto i Hobro, der glæder sig til at ”lange”, det han kalder markedets bedste minibil, over disken til pris- og kvalitetsbevidste bilkøbere.
- Space Star er ikke blevet en dårligere bil af at være blevet billigere. Der er ikke slækket på kvaliteten. Det er stadig en kvalitetsbil med stort K. Mitsubishi Space Star er brændstoføkonomisk, der er god bagagerumsplads og så er den billig i drift og vedligehold. Derudover er det værd at fremhæve at bilen har fem siddepladser, og trods bilens størrelse er der stadig god benplads til passagererne bagi. Du finder ingen andre biler i klassen, som har plads til tre på bagsædet, forklarer Morten Estvad Hvid.

Danmarks billigste minibil
I forbindelse med Mitsubishis 100-års fødselsdag lancerer Mitsubishi også Space Star 1,0 Inclassic, som til en pris fra kr. 89.900 bliver vel nok Danmarks billigste minibil.

Både Space Star 1,2 Anniversary Edition og 1,0 Inclassic leveres med fem års garanti, og med en finansieringsløsning med en fast forrentning på 2,45 %, tegnet direkte hos Jan’s Auto i Hobro, er der ingen grund til at forstyrre ens bankrådgiver med købet.

Perfekte pendlerbil
- Begge modeller er særdeles velegnede som pendlerbiler. Så skal du bruge en bil til at køre til og fra arbejde i, eller er du måske studerende, som skal køre til og fra studierne i enten Aarhus eller Aalborg, så er det her altså en virkelig billig og driftssikker transportløsning, forklarer Morten Estvad Hvid.
Jubilæumskampagnen på Mitsubishi Space Star kører frem til 31. oktober.


Presse foto tekst
Morten Hvid blandt alle hans Mitsubishi biler Morten står ved den nye Space Star med masser af udstyr.


Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her