BUSINESS

Et partnerskab, der skaber resultater!

Hobro Golfklub fortsætter sin fremgang med såvel greenfee gæster, medlemmer og samarbejdspartnere.
Som samarbejdspartner i Hobro Golf får din virksomhed en unik mulighed for at eksponere jeres navn og skabe nye forretningsmuligheder. Vi har måske én af Danmarks smukkest beliggende golfbaner, og din virksomhed har mulighed for at blive markedsført og eksponeret på flere forskellige platforme.
Hobro Golf er meget mere end spillet på banen! Vi har også et erhvervsnetværk. Hobro Golf - Erhvervsnetværk har et højt fagligt niveau og giver dig mulighed for oplevelser og vidensdeling på tværs af fag og brancher. Det giver dig en bred kontaktflade til nogle af områdets mest spændende virksomheder samt mulighed for at knytte professionelle kontakter og personlige relationer.
Med et effektivt netværk, der samlet dækker et meget stort kompetenceområde, kan I hurtigt hente ny viden og finde ligesindede sparringspartnere. Brug netværket som testforum for jeres ideer, og få samtidig nye potentielle samarbejdspartnere. Vi udfordrer og giver jer modspil, masser af inspiration, sparring og stor mulighed for øget salg via netværket.
Vi har pt 76 medlemmer fordelt på ca. 60 virksomheder - og der er både mellemstore og store virksomheder i netværket. Vi har ikke lukket for tilgang, så der er fortsat mulighed for at blive medlem af erhvervsnetværket.
I 2016 afholder vi netværksmøde 10 gange og alle møder starter kl. 6.45 til 8.30.
Netværk er vejen til gode resultater – både for din virksomhed og for Hobro Golf

Jens Spanggaard
Formand for sponsor- og markedsføringsudvalget

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her