Priser

Det koster det, at spille greenfee i Hobro Golfklub

Greenfee priser 2020

Prisen for en green fee afhænger af hvilken sæson, ugedag, og hvornår på dagen, man ønsker at spille.

Priserne er fastsat ud fra princippet "Yield Management" som kendes fra særligt hotel- og flybranchen. Det betyder i praksis, at prisen er tilpasset ift. efterspørgslen, og som er meget afhængig af årstid, ugedag og tid på dagen.

Vores rabatpriser ligger mellem 175, til 250 kr.

Du kan altid se den gældende pris ved at logge ind på www.golfbox.dk. 

 

Priserne er incl. gratis bolde på driving range. Bemærk driving range er lukket mandag mellem 6-9, onsdag mellem 9-12 og fredag mellem 6-9, for boldopsamling, græsslåning mm. Husk at medbringe og på forlangende fremvise DGU kort - også på på driving range.

 

 

SGN-samarbejdet

Alle nordjyske klubber som er medlem af SGN spiller til gældende dagspris max 250 kr. alle ugens dage.

Gælder ikke fleksmedlemmer.

 

Særligt omkring Himmerland:
Himmerland Garia Course er fortsat med i aftalen,  men Himmerland Backtee Course er ikke er med. 
Der tilbydes således ikke nedsat greenfee på Backtee Course, men der er dog stadigvæk en særordning vedrørende Backtee Course for fuldgyldige medlemmer af SGN-klubberne. Her gælder det, at disse spillere mandag-fredag (begge dage inklusive) kan få greenfee til kr. 400,- såfremt tiden tidligst bookes 2 dage før. Ellers er det normalpris kr. 600,-.

 

 

 

Frit spil 2020

For et ekstra kontingent på 850,- pr. år kan man frit spille i disse klubber: Hobro Golfklub, Randers Fjord Golfklub, Volstrup, Rold Golfklub, Sebber Golf Club og Mariager Fjord Golfklub 

 

 

RABATAFTALER

 

1/2 Greenfee:

     Hammel, Viborg, Søhøjlandet, Tange Sø og Markusminde

 

 

Golfhæftet

Gæster med Golfhäftet er velkommen til at spille i Hobro Golfklub og betaler kun halv greenfee.

 

Vouchers

Gæster med voucher skal også bruge Probox. Voucheren skal lægges i greenfee kassen.

 

Indskrivning

Husk at indskrive dig og bekræfte din tid på skærmen i sekretariatet inden runden. Er du ikke bekræftet vil der ikke kunne registreres Hole-In-One

Når der betales kontant bekræftes tiden fortsat elektronisk, men afregnes ved at tage en nummereret greenfee-billet og en plastpose, læg posen med beløb og billet-slip i postkasse med mærket ”green-fee” (ved indgangsdøren).
Såfremt dankort automaten driller, kan beløb overføres til kontonr. 9815 4563700519.
Du kan bestille tider via Golfbox i helt op til 13 dage før du vil spille. Ved større arrangementer kan sekretariatet kontaktes på tlf. 98520500
Der kan være nogle dage hvor banen er optaget af interne klubber eller andre arrangementer. Se vores kalender her på hjemmesiden eller blokeringer på golfbox, hvornår du har mulighed for at gå en god runde golf i Hobro.
For at kunne spille på vores bane, skal du have gældende spillerbevis (DGU-kort eller tilsvarende). Desuden skal du overholde vore lokale regler som du kan læse her. Hunde er tilladt på banen, men ikke i Loungen/klubhuset.
En greeenfee gælder max 1 runder - leje af golfbil gælder kun 18 huller

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her