Spil Banen!

Banearkitekt Michael Traasdal MøllerBanearkitekt Michael Traasdal MøllerNår bolden slås fra 1. tee og en runde golf på 18 huller indledes, begynder man samtidig en gåtur på omkring syv kilometer i naturskønne omgivelser. Ingen oplever imidlertid en golfrunde ens. Nogle fokuserer på boldens opførsel på greens, andre på søers og bunkers placering, mens andre bruger tiden til at lytte til fuglene og nyde naturen. Hobro Golf blev stiftet i april 2003 og dermed en af de nyeste golfbaner i Danmark. Banen er designet ud fra et strategisk princip som banearkitekt Michael Traasdal Møller kalder: "tag en chance og bliv belønnet". Hermed menes, at spiller man safe, skal man ikke straffes unødigt, men man mister længde. Banen, der blev inviet 2009, har i flere år været i en perfekt stand, og den har været rated i top af både greenfeegæster og egne spillere i flere år. Typisk har den været i perfekt stand fra tidligt forår til slut på sæsonen. Dette er rygtedes, for der har gennem årene været rigtig mange greenfee spillere på banen gennem sæsonen.
Vores dygtige greenkeeperteam har holdt stilen gennem alle årene, og der imødeses altid en velplejet bane i Hobro Golfklub.
For at det kan ske, er det nødvendigt, at alle passer godt på banen. Under al spil ved naturligtvis at lægge græstørv på plads og rette nedslagsmærker på på greens, og i den kolde periode SKAL der lægges op på fairways.
Endvidere vil der, når vejrforholdene taler for det, kun være spil på vintergreen. Dette vil være markeret ved opslag på hul 1. Eller på hjemmesiden - under nyheder.

Med venlig hilsen
Hobro Golf

Ny Greenkeeper

Baneanmeldelse

www.golfontours.dkwww.golfontours.dkGolfontours har være på besøg hos Hobro Golf for at lave en anmeldelse af banen til deres hjemmeside. De skriver bl.a.:
"Og nu kommer vi til det absolut bedste ved Hobro Golf - deres fantastiske greens.
Man får allerede en smagsprøve på putter banen. Men det er på banens 18 greens, at der virkelig blændes op for green keepernes flotte stykke arbejde. Greens er store og til tider ret kuperede og meget krævende ved især nedadgående putts.
De var med garanti ikke under 10 på stimpmeter og personalet fortalte, at det var ikke unormalt, at de også var hurtigere. En sand fornøjelse at opleve sådanne perfekte og hurtige greens."

Læs hele anmeldelsen på www.golfontours.dk

Banerekord

Banerekorden tilhøre Knud Storgaard fra Skive med en runde i 68. Knud Storgaard har spillet mere en 80 turneringer på europaturen. Han har udtryks sig meget positvt om banen i Hobro.


Oversigt over banen

I efteråret 2010 blev banen ratet af DGU. Indtil da havde vi kun haft den normale "skrivebords rating". Mange frygtede banen på skrivebordet var ratet for for svær, men i praksis har det vist sig, at langt de fleste har fået et ekstra slag. Og nogle sågar 2 ekstra. Nyeste konverteringstabeller ligger under en fane i venstre side. Bemærk der ved samme lejlighed er blevet ratet en junior-bane.
Ved at klikke på billedet er det muligt at få et lidt større billede til kopiering og udskrivning.Ved at klikke på billedet er det muligt at få et lidt større billede til kopiering og udskrivning.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her