Nye shelteres på banen

Hobro Golf har med støtte fra Friluftsrådet og Lokale og anlægsfonden etablerede to shelteres

Set i lyset af klimaets udvikling over de seneste år, så har det i nogen tid været et ønske fra bestyrelsen at udbygge antallet af lyn shelters. Hobro Golfklub har nu etableret to nye shelters - et ved hul 7 og et ved hul 16. Det er nu sket i samarbejde med bl.a. friluftsrådet og lokale og anlægsfonden, som begge har støttet projektet økonomisk. Skulle man for fremtiden blive fanget af et uvejr på banen kan man, foruden ved hul 5 og 12 nu også søge ly ved hul 7 og 16.
De 2 nye shelters er også for vandrer og andre der færdes i områdets flotte natur. Inde i shelters er der tavler med de lokale dyre- og plantearter. Her kan du scanne kode og blive klogere på den natur du færdes i. Golf- og naturoplevelserne i Hobro Golfklub kan opleves året rundt.
Der er el ladepladser, - Sparekassen Danmark lounge med salg af forfriskninger og afmærket stisystem der går igennem det flotte golfbane- landskab på nordsiden af Mariager Fjord. Se meget mere om Hobro Golfklub på hjemmesiden www.hobrogolf.dk

Tag' et hvil på vandreturen

Hej vandrer:

Hobro Golfklub er placeret lige midt på panoramaruten, som løber på nordsiden af Mariagerfjord fra lystbådehavnen til Bramslev Bakker.

Alle er velkomne i vores Sparekassen Danmark Lounge, hvor du finder forfriskninger, toiletter, vand post og mulighed for at oplade din telefon.

Du er velkommen til at sætte dig inde eller ude og nyde naturen, udsigten og de dejlige faciliteter vi har i Hobro Golfklub.

Vi glæder os til at se dig lige midt i den smukke natur ved Mariager Fjord.

Hej golfspillere:

Hobro Golfklub har opgraderet sine faciliteter for alle golfspillere. OBS - indskrivning er flyttet ind i loungen

Vores nyrenoverede Sparekassen Danmark loungen tilbyder forfriskninger, toiletter, omklædning med bad og mulighed for at oplade din telefon.

Vores Pro shop har golfudstyr og golftøj fra Aarhus Firmatøj. Udsigten fra Loungen til Mariager Fjord er betagende både inde og ude.

Vi glæder os til at se dig lige midt i den smukke natur ved Mariager Fjord.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her