< tilbage 31-08-2015 - 13:48

OnePint - match 2015

One Pint matchen blev en succes.

Hobro Golfklub tyvstartede efterårssæsonen med One Pint matchen der blev en succes med godt sommervejr.

 

 

Små 60 spillere gik til matchen med godt med sving i køllerne, således der blev nogle meget fine resultater, hvad også præmiebordet fortjente. Meget a,propo mange lige var vendt hvem fra ferierejsen havde One Pint valgt at uddele blandt andet en præmie med overskrift – Verden rundt. Der var øl fra en så speciel destination som Færøerne, og så var der en specialitet –nemlig en belgisk øl der skal nyde varm.

Efter matchen var der fælles hygge med spisning og præmieuddeling til vinderne, der blev:

Nærmest flaget på par 3 hullerne blev vundet af:

Hul 3: Dan Haunstoft med 82 cm.til flaget.

Hul 5: Ivan Ramsdal med 10,62 m til flaget

Hul 7: Mona Bertzer med 3,02 m til flaget

Hul 17: Kirsten Grønborg med 1,42 m til flaget.

For damerne tog  Rikke Nielsen sig af længst udsalg og for herrerne var det Jess Hansen.

 C rækken blev vundet af  Kirsten Grønborg med 41 point, 2 pladsen gik til Jess Hansen med 38 points og 3 pladsen blev vundet af Elsa Kallestrup med 34 points.

B rækken blev vundet af Diana Kragh med 40 points, Lis Vangsted kom ind på anden pladsen med 38 points og tredje pladsen blev vundet af Hans Jørgen Nielsen med 37 points.

A rækken blev vundet af Jan Pedersen med 40 points, Ivan Ramsdal tod sig af anden pladsen med 39 points og på tredje pladsen kom Mona Betzer med 38 points.

 

Det hele blev sluttet af med det traditionelle hurra råb for dagens sponsor – One Pint, vinderne og  Hobro Golfklub og endelig fællesfoto.

< Tilbage