< tilbage 31-08-2016 - 11:44

Open Company Day

Åben golfdag hos Hobro Golfklub

I september afholdes Open Company Day, hvor virksomheder kan tilmelde hold - bestående af ansatte, kunder og forretningsforbindelser - til en golfturnering efterfulgt af hyggelig spisning og præmieoverrækkelser

 

Åben golfdag hos Hobro Golfklub

I september afholdes Open Company Day, hvor virksomheder kan tilmelde hold - bestående af ansatte, kunder og forretningsforbindelser - til en golfturnering efterfulgt af hyggelig spisning og præmieoverrækkelser

 

Tales der en del golf henover frokosten i ens virksomhed eller afsluttes et kunde- eller leverandørmøde oftest af med at udveksle golfanekdoter, så bør man måske overveje at tilmelde sig Hobro Golfklubs Open Company Day.

 

Arrangementet er en voksende succes.

Det er fjerde  gang, at Hobro Golfklub afholder deres Open Company Day for golfspillende erhvervsfolk, og i klubben oplever man en stigende interesse for konceptet.

Det giver jo virksomheder en enestående chance for at pleje deres kunder, forretningsforbindelser og ansatte med en god golf- og netværksoplevelse, og det kan vi mærke, at der bliver mere og mere interesse for. Vi har i hvert fald hvert år, siden vi afholdt den første Open Company Day, oplevet en stigning i antallet af tilmeldte virksomheder og spillere, fortæller Jens Spanggaard, formand for sponsor- og markedsføringsudvalget i Hobro Golfklub.

 

Hobro Golfklub sørger for alt det praktiske

Arrangementet finder sted 20. september, og det eneste deltagerne skal gøre er at tilmelde holdene. Hobro Golfklub sørger så for både morgenmad, middagsbuffet, baneforplejning (øl, vand og chokolade) og præmier;

Der uddeles præmier til bedste hold og bedste individuelle spiller, oplyser Jens Spanggaard, der gør opmærksom på, at turneringen er for øvede golfspillere.  
Vi afholder også arrangementer i løbet af året, hvor spillere med knapt så meget, eller ingen erfaring, kan få en god og sjov introduktion til golfspillet.

 

Klassisk stableford for firemandshold

Hver virksomhed kan tilmelde så mange firemandshold,  bestående af ansatte, kunder og andre forretningsforbindelser, som de lyster. Har man to spillere i overskud bliver de sat sammen med overskydende spillere fra andre virksomheder.

Golfturneringen spilles som en klassisk stableford-turnering, og den skydes i gang ved gunstart. Og det er der ifølge Jens Spanggaard en ganske logisk grund til.

Hvis vi ikke lavede forskudt hulstart for de deltagende hold, og i stedet lod dem starte fra samme hul, så skulle det først færdige hold jo vente i tre timer på det sidst startende hold. Det er lang tid at vente, hvis man er sulten og gerne vil nyde den lækre buffet, vi serverer til arrangementet, smiler Jens Spanggaard.

 

 

 

Alle virksomheder er velkomne uanset køreafstand

Hobro Golfklub oplyser, at sidste frist for tilmelding til arrangementet er 18. september. Klubben gør opmærksom på, at også deltagere langvejs fra er mere end velkomne til at deltage i dagen, ligesom man heller ikke  behøver at være medlem af golfklubben for at deltage.

- Selvom deltagerne til vores Company Day primært kommer fra Hobro og opland, så er virksomheder længere væk fra mere end velkomne til at deltage. Så sidder man i Nibe eller Frederikshavn og læser dette og tænker, ”hey, det er lige noget for min virksomhed”, så synes jeg, at man skal tilmelde sig og give sine ansatte eller forretningsforbindelser en fantastisk dag.

 

Interesserede kan tilmelde sig og læse mere om arrangementet og banen på Hobro Golfklubs hjemmeside, www.hobrogolf.dk

 

< Tilbage