< Tilbage

De frivillige i Hobro Golfklub satte sig tydelige spor24-03-2021 - 13:43

Der var mødt 75 frivillige op til Hobro Golfklubs arbejdsdag lørdag d. 20. marts. Dette var 50 % flere end det hidtil bedste år i klubbens historie, og det vidner om en enorm opbakning til Hobro Golfklub, blandt klubbens medlemmer.

. Keld Christensen havde lavet et stort forarbejde med logistik, opgavefordeling og overholdelse af Corona reglerne på dagen.

Selv om der var en let kold vind og fugt i luften, blev der arbejdet med højt humør og der blev gået til den overalt, hvilket satte sine synlige spor på banen samt i og omkring klubhus og lounge i golfklubben.

Enestående fremmøde af frivillige

Først tænkte vi hvordan får vi udnyttet den overdådige frivillige kapacitet på bedste måde?

Vi satte os ned og lavede en god Corona sikker planlægning og masser af information på forhånd til deltagerne, så hver enkelt vidste, hvor de skulle være og hvem deres tovholder på opgaven var. Udtaler Keld Christensen fra Hobro Golfklub mens han viser rundt.

Nogle af de forandringer, der er lavet på Hobro Golfbane i det tidlige forår med maskiner, blev finpudset med menneskehænder med skovle og river, - med synlig effekt. Nogle donerede træer/buske blev plantet på banen og pletterne med "mere natur på golfbanen" blev ryddet og med håb om, at vi i foråret lige må finde kræfterne til at tage de værste gråbynker og tidsler for at få den blomstrende naturstribe tydeligt at se hen over sommeren.

Som et led i at være miljøbevidste samler vi bolde ind på arealer uden for selve golføvebanen.

Forårsrengøring i fokus

Algerens og sæbe blev flittigt brugt til infotavler rundt på banen og klubbens flagstænger fik den helt store tur. Solcelleanlæg, vinduer, klubhus, lounge og omgivelser vasket, poleret og sat i flot stand til at modtage foråret og golfspillerne. Fiskedammen ved klubhuset blev rengjort og klargjort til næste sæson. Fiskene kommer i lidt senere når vejret er til dette.

Fællesskabet kan udrette meget

Det er fantastisk, hvad 75 friske frivillige kan udrette, - og Hobro Golfklub er imponeret af deres ydeevne og lyst til at give en stor hånd med, og ikke mindst at de nye medlemmer anno 2020 også melder sig ind i fællesskabet, der er klubbens særlige kendetegn. 

Uden mad og drikke, så dur heltene ikke, og der blev serveret "take away" ude i området og for de mindre grupper hjemme omkring med morgenkaffe, formiddags-drømmekage bagt af klubbens blæksprutte Susanne og endelig serveret sandwich med en velfortjent øl som afslutning. En fantastisk indsats og en god dag for alle frivillige i Hobro Golfklub.

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her