< Tilbage

På ski på golfbanen.13-01-2021 - 17:11

Hobro Golfklub inviterer alle til at stå på ski på banen -
men kun i skisporet.

 

Det har gennem flere år været et fælles ønske at etablere et samarbejde mellem Hobro Golfklub og den lokale skiklub, idet de smukke arealer på Torndalsvej er ideelle som skiterræn. Det formelle samarbejde er endnu ikke på plads, hvilket skyldes covid19, men på trods af det åbner Hobro Golfklub for alle skiløbere i området.

Da golfspillerne jo ikke overrender banerne, når sneen har lagt sit fine hvide tæppe over området, så er det nærliggende at skisportsfolket kan nyde de smukke arealer til deres sport.

Hobro Golfklubs Chefgreenkeeper Andreas Søborg har derfor igen i år besluttet, at han så vidt som overhovedet muligt trækker et skispor til langrend. Ruten starter ved hul 1 og slutter ved hul 18.

Vi sender hermed en åben invitation til alle Hobros indbyggere om at komme ud til lidt frisk luft og en naturoplevelse og – hvis covid19 restriktionerne tillader det - en kop varm kakao eller kaffe i klubhuset bagefter.

Chefgreenkeeper Andreas Søborg henstiller dog til, at man udelukkende benytter skisporet og ikke opsøger ”alternative off-piste ruter”, idet der på området er megen nyplantning og områder, som kan tage skade, hvis man på ski overkører de nyplantede steder og golfrelaterede områder - Især vores greens. Når det igen begynder at tø vil der dannes is på den sammenpressede sne og det kan give alvorlige skader på greens. Isen kan virke som brændeglas, hvis der er sol og græsset ikke får luft. Så undgå greens.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Hobro Golfklub

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her