< tilbage 20-09-2020 - 12:11

KÆMPE ROS.

TIL HOBRO GOLFKLUB OG TIL DE FRIVILLIGE I HOBRO GOLFKLUB.

Kæmpe ros til Hobro Golfklub
og til de frivillige hjælpere.


Kære frivillige.
Tak for en fantastisk dag i Hobro Golfklub, hvor 37 frivillige stillede op for at gøre DGU´s oprykningspil til en uforglemmelig dag.

De første frivillige mødte ind kl. 6.00 og flere kom til kl. 7.00, hvor man samledes til fælles morgenmad. De sidste gik hjem omkring kl. 19.30 – så en lang dag for mange af jer.

Efter instruktion fra repræsentanterne fra DGU begyndte de, der skulle stå forcattie, at bevæge sig ud på banen – hvor de gennem hele dagen sikrede, at spillet foregik sikkert for deltagerne. Imens sørgede andre frivillige for, at der var løbende forplejning i loungen – både til vores 140 spillende gæster og deres supporters samt vores egne frivillige.

Andre stod for udlevering af scorekort, nogle tog sig af at starte spillerne ved hul 1 og atter andre tastede scorerne ind både efter hul 9 og 18, således at alle i loungen kunne følge lidt med i spillets udvikling. Det var et helt igennem vellykket arrangement 😊

Desværre lykkedes det ikke for vores drenge at spille sig til en oprykning til 5. division – men de viste gode takter og med den udvikling, der er i vores turneringstrup – er jeg sikker på, at vi vender stærkt tilbage i 2021.

DGU repræsentanterne var utrolig godt tilfredse med arrangementet – som dommeren sagde

det er ingen sag at være dommer, når en bane er sat så skarpt op, som jeres var i dag
større ros kan næppe gives til vores chefgreenkeeper og hans dygtige folk.

Den anden repræsentant

var dybt imponeret over den opbakning arrangementet havde fra de frivillige og den meget venlige samt imødekommende holdning han havde mødt hos alle.
Større ros kan næppe gives til vores frivillige - med vores altid positive Susanne i spidsen.

Det var selvsagt en glad og stolt formand, der kunne sige tak til DGU repræsentanterne og fortælle, at det engagement de havde set fra de frivillige her i dag – er det varemærke der kendetegner Hobro Golfklub.

Der skal også lyde en hel særlig tak til vores baneudvalgsformand Keld Christensen, der samme med Andreas, Susanne har koordineret alt omkring dagens arrangement.

Jeg vil slutte med endnu en tak til jer frivillige på dagen og alle I frivillige, der i dagene forinden har været med til at klargøre og forskønne såvel banen som området omkring Hobro Golfklub. I har ydet en kæmpe indsats for jeres klub – uden jer var vi ganske ordinære og almindelig – men det er vi ikke – vi er noget helt særligt😊

Med venlig hilsen

John Astrup
formand

< Tilbage