< tilbage 10-04-2022 - 18:53

FREDAGSGOLF blev en vejrmæssig udfordring for Hobro Golfklubs medlemmer

35 deltagere fik en oplevelse ude i det vilde forårsvejr, som til tider lignede noget der plejer at komme i december

Premieren på Hobro Golfklubs medlemsevent blev udfordret af vejret. Trods vejret blev det en hyggelig eftermiddag hvor klubbens medlemmer melder sig til en runde golf og en bid mad bagefter. 

Det sociale samvær styrkes med events for medlemmerne 

Hobro Golfklub har gennem de senere år arbejdet med medlemsoplevelsen i klubben. Der er investeret i ungdomsafdeling, der i 2022 runder 80 medlemmer, og der kommer nye til hele tiden. På senior plan har klubben blandt andet startet FREDAGSGOLF, som et tilbud til de mange nye medlemmer der er kommet til de seneste 2-3 år. De får her mulighed for at spille med andre fra klubben og spise sammen bagefter. 

Du kan vinde en Bilhuset Haldrup bil i en måned ved at deltage 

Hobro Golfklub har mange ting til deres medlemmer og i 2022 har alle der deltager i FREDAGSGOLF mulighed for at blive godt kørende i en måned. I samarbejde med Bilhuset Haldrup spilles der om en gratis bil i en måned. Hver måned kåres vindere der har lavet den bedste score på for 9 (de første 9 huller på banen). I Bilhuset Haldrup bil konkurrencen ligger Hans Madsen i front med 20 point på for 9. Så der er masser af muligheder for at få en bil at køre i i en måned. Bare lave flere point på for 9 d. 22. april til næste FREDAGSGOLF event. 


< Tilbage