< tilbage 26-06-2021 - 09:59

Sankt Hans på Hobro Golfklub – turnering – fællesspisning- båltale og flot sommervejr

Sankt Hans på Hobro Golfklub – turnering – fællesspisning- båltale og flot sommervejr

med Nordic Golfers golfmatch og båltale af kommunaldirektør Anne Velling.

SE DE MANGE FLOTTE FOTOS.

Hobro Golfklub har igen i år afholdt den traditionsrige Sankthans Match i samarbejde med en lang række sponsorer og et stort fremmøde af klubbens medlemmer.
NordicGolfers.com som er Danmarks største golfsite med over 1000 golfbaner, hoteller og resort i 40 lande som hovedsponsor for golfmatchen blev afholdt som Mexican scramble, og der deltog i alt 60 spillere og vejret var det bedst tænkelige med sol og kun lidt vind.
Golfbanen stod flot og de hurtige greens gav masser af udfordringer for golfspillerne.

De 4 bedste hold kom alle ind i 45 slag, så derfor var der 1.præmier til alle 4 hold bestående af Green-fee billetter og rødvin til alle:

  • Susanne Frederiksen/Inga Ellemose/Rune Wedenborg/Conni Rod Damborg.
  • Brian Johansen/Gitte Rod/Maria Mikkelsen/Kirsten Bach.
  • Andreas Søborg/Søren Hartvigsen/Eva Bæch/ Marie Frederiksen
  • Tina Andersen/Jens Olsen/Pia S. Jensen/Elsa Kallestrup.

Blandt de mange præmier deltagerne kunne vinde, var præmier fra Destination Halmstad https://www.destinationhalmstad.se/dk . Denne del af Sverige kaldes for golfens hovedstad på grund af de mange flotte baner i området omkring Halmstad.
De dygtigste golfspillere på dagen fik også greenfee billetter og lækre vine fra en af Danmarks bedste vinbutikker Gunnar Madsens Vinhandel: https://vinhandel.dk/shop/frontpage.html - med hjem som præmier.

Efter matchen blev der gennemført fællesspisning med grillet koteletter og pølser med tilbehør af fine salater, kartofler m.v.
Efter aftensmad og præmieoverrækkelsen gik alle op på hul 13 hvor de kunne nyde det flotte udsyn og området omkring Hobro Golfklub og se bålet med den flotte heks som børnehaven Wiegaarden havde lavet til lejligheden.
Formanden kårede årets heks, Jan Grumstrup. Denne årlige klub begivenhed er en markering af en person, som har gjort en ekstraordinær indsats for fællesskabet i Hobro Golfklub gennem årerne. Efterfølgende holdt kommunal direktør Anne Velling en rigtig fin båltale om tilhørsforhold og nære relationer.

Til slut blev bålet tændt og heksen fra Wiegårdens børnehave blev sendt til Bloksbjerg, mens alle sang med på midsommervisen.
Alt i alt en rigtig fin aften, hvor fuldmånen skinnede klart på midsommer-aftenhimmelen.

< Tilbage