< tilbage 19-05-2020 - 19:45

3 ekstra måder at støtte Hobro Golfklub på

Hele Danmark står i en ekstraordinær situation på grund af den Corona-krise vi alle er mere eller mindre påvirket af. Det er ingen hemmelighed, at Hobro Golfklub hviler på et skrøbeligt økonomisk grundlag bl.a. på grundlag af vores medlemstal, hvorfor vi også er særlig sårbare netop nu.

 

 

Vi kan heldigvis som klub mærke, at opbakningen og fællesskabet omkring klubben, fra alle dem med Hobro Golfklub i hjertet, fortsætter med uformindsket styrke.

Vi har også modtaget flere gode råd til, hvordan vi skulle forbedre vores øjeblikkelige likviditet og vores økonomi på den lidt længere bane – mange vil gerne bakke op.

 

Vi har tre vigtige områder, hvor din støtte kan gøre en stor forskel for Hobro Golfklub.

 

Skaf et nyt medlem – for hvert nyt medlem du skaffer forbedres vores økonomi med omkring kr. 12.500 over en treårig periode – hvis det er en eksisterende golfspiller er det hele 15.000 kr.


Giv en gave på 200 kr. til Hobro Golfklub – således at vi kan søge om delvis momskompensation. Betal på MobilePay 25270 eller kontakt klubben på mail@hobrogolf.dk – husk at anføre dit cpr eller CVR nr. – så vil du automatisk få skattefradrag for indbetalingen.

 

Køb én eller flere af nedenstående hjælpepakker - der er store fordel for dig – samtidig med at du hjælper din lokale Golfklub.

 

 

< Tilbage