Hold hånden under din lokale golfklub

Corona krisen er på retur, - lad os aktivt hjælpe VORES Golfklub videre

  

Kære medlemmer

 

I 2020 var der rigtig mange medlemmer der muliggjorde golfklubben at søge momskompensation hos told og skat. Mere end 100 gav et frivilligt bidrag a mindst 200 kr. og det resulterede i en rigtig fin momskompensation.

Nu håber vi så at dette kan lade sig gentage i 2021 og at rigtig mange vil hjælpe klubbens økonomi ved at give en gave på mindst 200 kr. 

Klubben opfordrer derfor medlemmer og venner af huset - herunder firmaer med cvr-nummer – til at give en pengegave på 200 kr.
 

Det kan du gøre ved at betale:

  • Via MobilePay til: 25270

oplys dit medlemsnr. som reference, samt det fulde cpr. nr. på gavegiveren.

 

  • Bankoverførsel til klubben på reg.nr. 9337 konto 0000585815 eller 9815 konto 4563700519
    – oplys dit medlemsnr. som reference, samt det fulde cpr. nr. på gavegiveren

 

Du kan også ringe eller skrive til sekretariatet – så guider Susanne dig.

 

For at dokumentere gavegivningen, forlanger SKAT bl.a., at klubben skal indgive lister med cpr-numre/cvr-numre. Samtidig med din betaling beder vi derfor om dit navn og dit cpr-nummer eller dit firmas navn og cvr-nummer. Klubbens indberetning sikrer i øvrigt, at du får et skattefradrag svarende til gavens størrelse. Skatteværdien heraf er typisk 80 kr. ved en gave på 200 kr.

Indbetal donationen allerede i dag, således at vi kan sikre, at vi kommer op på minimum 100 donationer😊

 

På forhånd tak for din støtte

Bestyrelsen

Hobro Golfklub

DET POLITISKE GRUNDLAG

"Almennyttige eller velgørende foreninger mv. godkendt i henhold til LL § 8 A og § 12, stk. 3, kan ansøge om delvis kompensation for udgifter til dansk købsmoms i forbindelse med deres momsfri almenvelgørende aktiviteter fra den pulje, som er afsat hertil i Finanslovens § 9. Se § 1, stk. 1, i bekendtgørelse nr. 111 af 2. februar 2015 om momskompensation til velgørende foreninger mv.

Det er en forudsætning for udbetaling af kompensation, at foreningen har et CVR-nr. og dermed en NemKonto, som kompensationen kan udbetales på. Se § 4, stk. 2, i bekendtgørelse nr. 111 af 2. februar 2015 om momskompensation til velgørende foreninger mv."

Læs hele SKAT´s redegørelse og de nærmere regler om momskompensation [https://skat.dk/skat.aspx?oid=2135425]
Såfremt du har spørgsmål til momskompentation i forhold til Hobro Golfklub er du velkommen til at kontakte vores kasserer Jens Spanggaard på tlf. 40570138

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her