Bliv medlem af Hobro Golfklub

Medlemskab

Vi optager løbende nye medlemmer i Hobro Golf Klub.
Nye spillere med DGU kort fra anden klub kan optages fra dag til dag.

Har du prøvet at spille golf tidligere? Og er du allerede blevet bidt af det - så meld dig ind i Hobro Golfklub.

I Hobro Golfklub betaler vi forholdsvis kontingent. Det betyder, at du kun betaler fra den måned, hvor du starter. Et hel års kontingent koster kr. 5.700.

Hvis du som eksempel melder dig ind den 15. april betaler du kontingent fra 1. maj til den 30. juni - altså for 2 mdr. i 1. halvår svarende til 950 kr. Herefter betaler du kontingent for 2. halvår 2850 kr. for perioden 1. juli til 31. december.

Udfyld nedenstående tilmelding ved at klikke nedenfor, så vil du hurtigt høre fra os. Skriv evt. i kommentarfeltet, hvilket medlemskab det drejer sig om.

Helt nye spillere

For at komme i gang i Hobro Golfklub, kræves du ta'r golfkørekortet. Enten melder du dig til et kursus, eller måske har du taget det i en anden klub, tidligere? Hvis du måtte mangle et par underskrifter, så sig til. Det finder vi ud af at få overstået.
Som nybegynder har vi nogle helt særlige priser for at komme i gang med at spille golf. Se dem her på siden - under kontingenter.

Uøvede kan optages på begynderhold. Næste begynderhold starter efter den plan du kan se under begynderhold.
Indmeldelse kan ske elektronisk herunder eller ved at henvende dig til sekretariatet i Hobro Golf 98520500


UDMELDELSE
Jvf. vedtægternes § 7.1. Medlemskab er bindende for et halvt år, og udmeldelse kan kun ske skriftligt til bestyrelsen med mindst 1 måneds varsel til en 31. december eller 30. juni.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her