Match- og aktivitetskalender

for Hobro Golfklub 2021.

                         

Dato

Match

Sponsor i 2021

28. marts

Åbningsmatch

Kronjysk Golf

18. april

Forårsmatch 

Århus Firmatøj

25. apr.

Golfens dag

 

5. juni

Pink Cup

 

23. juni

Sct. Hans

NordicGolfers.com

14. aug.

Sommermatch Pro/Am

STARK

15.aug

Spil med dag

 

28.-29. aug.

Klubmesterskab slagspil

Beierholm

4.-5. sept

Klubmesterskab Hulspil

 

11.-12. sept

Oprykningsspil DK-turneringen Kval. Herrer Vest

 

Lør. 25. sept.

Ryder-Cup Finale

Jutlander

31. okt.

Afslutningsmatch

Green2green

29. dec

Trekøllematch

Selvfinanciering

 

 

Kære læser af Match- og aktivitetsprogrammet  

I dette program figurerer – med forbehold for ændringer og trykfejl – alle de turneringer og aktiviteter, som du har mulighed for at være en del af i årets løb.

Turneringer som klubben arrangerer, vil blive sat op i Golfbox og det er her du skal tilmelde dig den enkelte match. Hvis du er usikker på brugen af Golfbox kan du også sende en mail til klubben eller få instruktion i brugen af golfbox ved at henvende dig til klubbens sekretariat.

I forbindelse med de ture der arrangeres af klubben vil der blive udsendt særskilt information om de enkelte arrangementer.

Turneringerne og de omtalte aktiviteter i denne folder er som bekendt langt fra de eneste arrangementer, som vores dejlige anlæg lægger bane til. Company Days, private arrangementer, landsdækkende turneringer og ugeklubbernes tilbagevendende aktiviteter er blot nogle af de brikker, der skal pusles på plads. På hjemmesiden – www.hobrogolf.dk– vil man kunne se en kalender, hvor alle større begivenheder, som bookes på anlægget kan ses. Kalenderen opdateres naturligvis løbende.

Du kan se turneringernes specifikke betingelser herunder matchpropositioner samt nyttig info som pris, starttidspunkt, turneringsleder m.v. i GOLFBOX allerede fra årets start! Men du vil først kunne tilmelde dig når, matchen bliver synlig i Golfboks.

Har du i øvrigt kommentarer, ideer eller spørgsmål til arrangementerne i Hobro Golfklub, er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet på telefon 98520500 eller e-mail mail@hobrogolf.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Turneringsudvalget  Golfbox login

  Book din tid på banen her


  Intranet

  For medlemmer med login

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Klik her