Match- og aktivitetskalender for Hobro Golfklub 2020

Dato

Match

Sponsor

 29. marts

Åbningsmatch

Green 2 Green

 17. maj

Forårsmatch

Aarhus Firmatøj

 5. juni

PinkCup 

Kronjysk Golf

 23. juni

Sct. Hans Match

Golf Nordic

 9. august

Sensommermatch PRO-AM

Stark A/S

 19. -20. september

Klubmesterskab slagspil

Beierholm

 26. september

Finale Hulspilsturnering

Jutlander

 

 

 

3.-4. oktober Klubmesterskab Hulspil  
25. oktober Afslutningsmatch – parmatch BDO
29. december Trekøllematch Aarhus Firmatøj

 

Kære læser af Match- og aktivitetsprogrammet  

I dette program figurerer – med forbehold for ændringer og trykfejl – alle de turneringer og aktiviteter, som du har mulighed for at være en del af i årets løb.

Turneringer som klubben arrangerer, vil blive sat op i Golfbox og det er her du skal tilmelde dig den enkelte match. Hvis du er usikker på brugen af Golfbox kan du også sende en mail til klubben eller få instruktion i brugen af golfbox ved at henvende dig til klubbens sekretariat.

I forbindelse med de ture der arrangeres af klubben vil der blive udsendt særskilt information om de enkelte arrangementer.

Turneringerne og de omtalte aktiviteter i denne folder er som bekendt langt fra de eneste arrangementer, som vores dejlige anlæg lægger bane til. Company Days, private arrangementer, landsdækkende turneringer og ugeklubbernes tilbagevendende aktiviteter er blot nogle af de brikker, der skal pusles på plads. På hjemmesiden – www.hobrogolf.dk– vil man kunne se en kalender, hvor alle større begivenheder, som bookes på anlægget kan ses. Kalenderen opdateres naturligvis løbende.

Du kan se turneringernes specifikke betingelser herunder matchpropositioner samt nyttig info som pris, starttidspunkt, turneringsleder m.v. i GOLFBOX allerede fra årets start! Men du vil først kunne tilmelde dig når, matchen bliver synlig i Golfboks.

Har du i øvrigt kommentarer, ideer eller spørgsmål til arrangementerne i Hobro Golfklub, er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet på telefon 98520500 eller e-mail mail@hobrogolf.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

TurneringsudvalgetGolfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her