Golf på skoleskemaet

SKOLEGOLF FORTSÆTTER HOS HOBRO GOLFKLUB
I skoleåret 2021 har Hobro Golfklub igen et godt golftilbud til unge mennesker. Alle kommunens skoleklasser bliver tilbudt et golfgrundkusus på 2 x 2 timer. Tanken er, at eleverne skal stifte kendskab til golfsporten og på 4 timer få et ”lynkursus”. Eleverne får muligheden for at komme igennem golfspillets forskellige facetter med professionel hjælp, og de skulle gerne opnå en forholdsvis god succes ”med at ramme bolden rigtigt”, så de får lyst til at samle golfkøllen op igen. Den eneste udgift for skolerne er potentielt transporten, fordi Hobro Golfklub stiller træner, udstyr og tid til rådighed.

GOLF ER SJOVT FOR ELEVERNE
i 2020 har det været en kæmpe succes, børnene har hygget og konkurreret i en sportsgren, som de ellers ikke selv ville have opsøgt. Det virker også til, at eleverne kan se fidusen, der er allerede kommet nye juniorer til klubbens gratis junior fredags træning. “Det har været nogle rigtig gode timer med 7.a ude ved Hobro Golfklub. Eleverne var gode til at lytte og var yderst begejstret for at få lov til at slå med ”jernet” den første gang.
De blev rettet på deres greb, men på en måde, hvor de kunne ”grine af det”, fordi de syntes, det var mega sjovt. Der var ingen ventetid for dem, så alle kunne prøve. De fik hjælp så hurtigt som muligt. Anden gang vi kom var der 3 instruktører, som gjorde det muligt at dele dem i 3 grupper. Her fik eleverne virkelig afprøvet forskellige ting inden for golfens verden – super godt. Eleverne fik ros og gik til den med fuld gas. Som lærer kunne man gå rundt og se glade elever, som fik en super fed oplevelse af noget, som de nok ikke lige selv ville have valgt. De kunne spørge om alt og fik svar på stort set det hele, hvilket også virkede rart for eleverne.
Flere gav udtryk for at ville prøve med den åbne træning om fredagen. Der var en god snak efter begge gange.

Både at nogle troede at var sværere at spille golf, at der ikke var så mange regler at forholde sig til og at de rent faktisk ville få motion – de 10-12 km man kunne gå på de 18 huller, syntes de var vildt. Alt i alt et super godt arrangement, som jeg gerne ville deltage i igen med en ny 7.klasse, fedt at se hvordan eleverne gik ind til det på, selvom det var nyt for stort set alle elever.” skriver Mette Fisker, lærer på Solhverv Privatskole.

GOLF ER SKØNT ÅRET RUNDT
Der er allerede booket klasser ind til skoleåret 2021, og arrang-
øren Hobro Golfklub glæder sig til at komme på banen med eleverne i det dejlige danske vjer.

Hobro Golfklub
hjælper med at få de unge mennesker væk fra skærmen og motiveret for noget andet end computerspil. Golfsporten har et fantastisk element af at konkurrere med dig selv samtidigt med du spiller med andre.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her