Konkurrenceregler
For at kunne deltage i konkurrencen om retten til bilen i et år skal man:

1. have bestilt tid via golfbox og bekræftet runden via touchskærm i klubhuset senest 10 min inden start på hul 1. Eneste undtagelse fra at starte på hul 1 er, såfremt man deltager på en officiel gunstart eller man er del af en lukket gruppe, som er pre-booket af klubbens sekretariat.

2. hole in One slaget på hul 14 skal kunne bekræftes af mindst én markør.

3. ved Hole in One på banens hul 14, skal dette straks efter runden meddeles klubben på telefon 9852 0500, og såfremt der ikke bliver personligt svaret, så skal der lægges en besked på telefonsvareren.

4. slaget skal med 100% garanti kunne bekræftes på den til lejligheden opsatte videoovervågning.

5. alle 18 huller skal spilles på runden

Kun én kan vinde bilen i et år

I forlængelse af klubbens afslutningsmatch samles alle årets Hole-in Ones fra hul 14 på klubbens putting-green ved klubhuset, hvor der spilles en decideret shoot-out, indtil der er fundet en entydig vinder.
Fra et udvalgt punkt på putting-green slår hver enkelt spiller et slag mod hullet. Den spiller der ligger længst fra hullet elimineres – dette fortsættes indtil kun én er tilbage – vinderen af shutOuten.
Er der kun én hole-in-one er denne vinder af bilen i et år.
For vinderen gælder DGU´s regelsæt vedr. amatører.

Vinderen af brugsretten til bilen er selv ansvarlig for at indberette gevinsten til Told & skat, og skal selv betale evt. skatter og afgifter.

Hobro Golfklub

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her