Gæster som har besøgt og spillet banen


På denne side vil vi, når det er muligt, vise noget bemærkninger fra greenfeespillere, der besøger vores bane. Kommentarer er hentet fra Golfspilleren i Centrum

Greenfeegæst / Oct 27
Yderligere kommentarer
Der var match søndag som var lidt sent på den på grund af vejret, så de var ikke helt færdige inden vores starttid. Med venlig rådgivning fra en spiller blev vi henvist til start på hul 10. På den måde kom vi hurtig i gang uden at være i vejen for nogen. Dagen var kold og lidt våd, så det var rart at vi kunne gå uden at vente nogen steder, så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anonym / Oct 21
Yderligere kommentarer
Vi var otte mand ude og spille og var alle enige om, at det var en fin bane som så ud til at have personale, der gik meget op i arbejdet. Efter runden skulle vi have en øl og lidt og spise, - der var vi igen enige om, at den betjening vi fik var i en klasse helt for sig selv, - mage til venlighed og service skal man lede meget længe efter. Tusind tak.

Greenfeegæst / Sep 27
Yderligere kommentarer
Jeg var med torsdagsklubben fra Aars Golf Klub og fik en rigtig god betjening og maden var helt i top. Tak for det. Betjening i både reception og bar kunne ikke klares meget bedre.

Greenfeegæst / Sep 23
Yderligere kommentarer
Stor cadeau til greenkeeperen. Fantastiske greens, forgreen, fairways og teesteder. Det er lang tid siden vi har spillet på en baner der var så vel trimmet.

Anonym / Sep 21
Hvis klubben skulle gøre en eller to ting bedre for at du i højere grad vil anbefale os, hvad skulle det så være?
Reducere afstanden fra klubhus til driving range. Etablere toilet i det fjerneste hjørne af banen
Svar fra Golfklubben: Der er nu 2 toiletter på/ved banen samt hjemme ved klubhusene. Placering af driving rangen var eneste mulige da den blev bygget, - og er det fortsat i dag, selv om vi skulle starte igen.

Greenfeegæst / Sep 19
Yderligere kommentarer
Vi var alle (7) særdeles tilfredse. Havde så dejlig en oplevelse. Og kommer igen. Sekretæren var så imødekommende og hjælpsom, tusind tak. Dejlig dag i Hobro. Super flot, velholdt bane.

Greenfeegæst / Sep 04
Yderligere kommentarer
Kunne godt have brugt en bænk/bord omkring hul 17 og 18 for at nyde udsigten og madpakken blev spist, men vi tog så terrassen ved klubhuset istedet, så helt ok

Greenfeegæst / Aug 09
Yderligere kommentarer
Det var virkelig en dejlig oplevelse at spille på banen i Hobro. På rød tee var der fin skiltning om hullets sværhedsgrad, sandbunkers og vand . Det er vi ikke vant til på rød tee, dejligt at se at pigerne har de samme gode forhold som mændene. Tak

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her