<

Se resultater og fotos fra Hulspilsturnering Hobro Golfklub 2022.10-10-2022 - 08:53

Hulspilsturneringen blev afsluttet lørdag den 8. oktober - læs mere om resultater og se fotos - sponsor Sparekassen Danmark.

Hobro Golfklub har i perioden 1. maj til 8. oktober afholdt hulspilsturnering med 32 deltagere.

Turneringen blev afholdt efter cup-systemet, således at hver spiller var garanteret minimum 3 matcher, idet alle vindere i første runde gik videre til BLÅ række, og alle taberne gik videre til RØD række.

Konkurrencen kulminerede med finale i både blå og rød række lørdag den 8. oktober 2022, og de øvrige deltagere i turneringen mødte ind for at heppe på finalisterne og benyttede lejligheden til at spille en runde foursome, afviklet som Ryder Cup, således at BLÅ hold/Europa spillede mod RØD hold/USA.

Der var gunstart kl. 9.00, og alle spillerne havde en rigtig hyggelig dag og spillede i dejligt solskinsvejr, bortset fra 25 minutters regn midt på runden.

Efter runden var der frokost i Sparekassen Danmark Loungen, hvor der blev hygget og udvekslet vinderøl.

Til slut blev vinderne hyldet med super flotte præmier fra SPAREKASSEN DANMARK.

Vinder af hulspilsturneringen efter en tæt match med omspil på hul 1 blev Alex Pedersen og 2. pladsen gik til Susanne Frederiksen.

Der var også præmie til vinder af ”taberrunden” Carl Kjeldgaard.

Ryder Cup blev vundet af RØD hold/USA, og de fik alle en æske med 3 bolde sponseret af Sparekassen Danmark

På første billede ses fra venstre 1. pladsen Alex Pedersen, 2. pladsen Susanne Frederiksen og vinder af taberrunden Carl Kjeldgaard. På billedet til højre ses vinderne af Ryder Cup RØD hold/Europa.

<

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her