<

CORONA UPDATE - skrevet den 19. april 2021.19-04-2021 - 17:24

Genåbningen af Danmark er så småt i gang og det betyder også mere lempelige restriktioner for foreningslivet. Læs videre.....

 

Vi giver her en kort opsummering af de nuværende restriktioner og hvordan vi skal håndtere dem i dagligdagen, indtil der kommer en ny udmelding fra regeringen.

21. april åbnes der for både udendørs- og indendørsservering i Sparekassen Vendsyssel loungen.

Dermed er det muligt, efter en runde golf, at sidde i loungen samt på terrassen og nyde en øl eller det som personalet nu har mulighed for at servere denne dag.

Det kræver et Corona-pas, at benytte restauranten indendørs, ligesom at tidsbestilling til indendørs servering er et krav fra myndighedernes side – så bestiller du inden du går ud, - overholder vi reglerne for tidsbestilling.

Det påhviler klubben at sikre denne dokumentation for det enkelte medlem.

Vi beder alle være behjælpelige med, at det foregår så smidigt som muligt, da bøden for klubben er af anseelig størrelse ved manglende kontrol af dette.

Udendørs servering kræver ikke corona-pas.
Der er ikke noget arealkrav for udendørsservering, men et afstandskrav om at der skal være 1 meters afstand mellem gæsterne.

De lempede restriktioner muliggør endvidere brug af klublokalerne i loungen og gl. klubhus, hvor der nu kan afholdes udvalgsmøder mv. fra den 21. april. Dog stadig under hensyntagen til det aktuelle forsamlingsforbud i forhold til max antal personer.

Et gyldigt Corona-pas er følgende: Hvis du er færdigvaccineret. Hvis du har en negativ PCR eller lyntest indenfor de sidste 72 timer. Hvis du har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 2-12 uger. Dokumentation via sundhed.dk Du kan benytte app'en "MIN SUNDHED" som dit Corona-pas.
NB: Kravet om Corona-pas er ikke gældende for børn under 15 år.

Bestyrelsen Hobro Golfklub

<

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her