Sponsor til klubmesterskabet


Meld dig til FEST i Hobro Golf Klub – Klubmesterskabet den 23/24. sept. 2017.
Alle kan være med, juniorer, herre/dame, seniorer dame/herre, hverdags og fuldtidsmedlemmer. Så til tasterne og meld Jer til på golfbox til året store begivenhed – Klubmesterskabet.
Vi skal have fundet årets klubmestre i ovennævnte rækker, og også den ultimative klubmester herre og dame.
Der spilles efter velkendte regler om klubmesterskabet – slagspil brutto.
I år er der også lavet en stableford række. Her spilles også over to dage. Her bliver der ikke en klubmester, men der er præmie til vinderne – se golfbox, hvor der også er tilmelding.
Vi har lavet stableford rækken for at få alle med. Og jeg gentager alle.
Tilbage til klubmesterskabsrækkerne.
I junior og seniorrækkerne spilles der en rundelørdag og en runde søndag. I herre/dame spilles der 2 runder lørdag og 1 runde søndag.
Vil en junior eller seniorspiller spille med om det ultimative klubmesterskab, kan det nemt lade sige gøre. Her vælger man i sin tilmelding at markere det, når man bliver bedt om at svare på det. Så skal man nemlig spille 2 runder lørdag og en runde søndag. Alle tre runder tæller om at blive klubmester.
Man er stadig med i rækkemesterskabet ,og her er det første runde lørdag og søndagens runde, der er tællende.
Klubmesterskabet i Hobro Golfklub bliver sponsoreret af Hobro Vinhandel og Osteri. Programmet fortsætter under annocen

Omvalg
Fortryder man, at man har meldt sig til at spille om klubmesterskabet, er der også mulighed for at vælge om og spille i stableford rækken søndag. Her er det første rundes score lørdag, der tages med over i stableford turneringen.
Med andre ord alle kan være med, og der er mulighed for at fortryde et valg, hvis det viser sig, at fysikken ikke kan holde til 2 runder lørdag og en runde søndag.
Vi har valgt denne form for at få så mange med som muligt, og det er mit håb, at så mange som muligt stiller op i klubmesterskabet. Husk, alle kan ikke blive klubmester. Men alle kan vinde ved at spille bedre end de nærmeste under sig i handicap, eller sit eget handicap. Nøjagtigt som løberen der sætter egen ny personlig rekord, men som ikke har en chance mod f.x. en verdensmester.
Så grib chancen, tilmeld dig, udfordre de 3-4 der ligger under og over dig i handicap, og lav en match i matchen, så bliver det spændende og sjovt.
I turneringsudvalget og klubbens bestyrelse glæder vi os til den 23/24. september med rigtig mange deltagere både i spillet om klubmesterskaberne og i stableford turneringen.
MELD JER TIL – NU.
De bedste hilsner.

For turneringsudvalget og bestyrelsen
Vagn Bach
Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her