< tilbage 25-06-2015 - 17:40

Sankt Hans Matchen

Jans Auto fik lov at beholde bilen.

Jans Auto sponserede dette års match med mange flotte præmier og satte samtidig en bil på højkant for et Hole-in-One på hul 3.

60 spillere forsøgte sig med et ultimative golfslag på hullet, men der var ikke nogen der kom nærmere end Rikke Nielsen, der med 1,91 cm var tættest på hullet. Det udløste også en præmie, men ikke et sæt bilnøgler med retten til at snuppe en funklende ny bil at køre hjem i.

Det var en meget vellykke match. Den blev afviklet over 11 huller som en Mexican Scramble match hvor 4 spiller var sammen som hold. Efter de 15 hold var kommet gennem matchen i herligt golfvejr kunne de enkelte vindere findes.

Dog var der spisning, Sct. Hans bål med båltale af kommunalbestyrelsesmedlem Leif Skårup og midsommersang, inden præmieoverrækkelsen. Heksen kom af sted. Igen i år var det en meget flot heksen lavet af børnene ved Wiegaardens børnehave.

Leif Skårup kom ind på traditionerne omkring Skt. Hans og det at samlet om disse i fællesskab og  drog paralleller til det vi var samlet om i dag. En klub med et godt sammenhold , kammeratskab og allerede skabte gode traditioner som denne match og hygge i forbindelse med Skt. Hans.

Der blev som traditionen efterhånden tilsiger også udnævnt en Årets Heks i Hobro Golfklub. Formand Finn Refsgaard Olsen motiverede udnævnelsen med blandt andet at John har gennem hele Hobro Golfklubs levetid  deltaget aktivt i enten bestyrelses- eller udvalgsarbejdet, eller med ad’hoch opgaver. Æren tilfaldt John Astrup der i øjeblikket har en del med Erhvervsnetværket om Hobro Golfklub, klubbens hjemmesiden og er med  i sponsor - og markedsføringsudvalget I øjeblikket er .

Hvem vandt egentlig Skt. Hans matchen.

Nærmest falget på hul 3 blev Rikke Nielsen med 191 cm. På hul 5 var Leif Skårup nærmeste flaget med 180 cm. På hul 7 var Lise Sørensen nærmest og det var med 299 cm fra flaget.

Vinderne af matchen blev holdet bestående af Rikke Nielsen, Jonna Danielsen, Mette Hald og Lars Garsdal med 42 slag.

På 2. pladsen kom holdet bestående af Rita Rasmussen, Vagn Lidegaard, Poul Mikkelsen og Karl Ejner Pedersen med 43 slag.

På 3. pladsen blev det Karin Bech, Finn Refsgaard Olsen, Brian Johnsen og Jess Hansen med 45 slag.

Alle modtog flotte gaver fra Jan Auto.

 

Meget flotte scorer.

Der bliver mulighed for at prøve at vinde bilen igen næste år, idet Jans Auto har sagt ja til at være sponsor for Hobro Golfklubs åbningsmatch. 

< Tilbage