< tilbage 28-01-2016 - 10:09

Hobro Golfklub er med i GOLFRINGEN

Fritspils aftale mellem Aarhus Aadal Golfklub, Mollerup GC, Hobro Golfklub, Randers Fjord Golf Klub, Grenå Golf Klub, Markusminde Golf Club og nu også Mariager Fjord Golfklub

Hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder du har lyst til på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning som vi har etableret.

Prisen er kun 800,- kr. for hele kalenderåret 2016. For dette beskedne beløb (svarer ca. til fire greenfee runder) kan du frit spille så mange runder som du har lyst til.

Du kan allerede nu sikre dig medlemskab af den nye ordning ved at sende en mail til sekretariatet mail@hobrogolf.dk med angivelse af navn og dit DGU nummer.

Vilkår
Ved fritspils-ordningen forstås, at et medlem af denne ordning i en klub, uden begrænsninger frit kan spille på de øvrige involverede golfklubbers golfbaner som greenfee spiller med de rettigheder og pligter en greenfee spiller har.

Alene fuldtidsbetalende medlemmer i de involverede klubber kan blive omfattet af ordningen.

Eksisterende rabataftaler mellem klubberne
De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de af de respektive klubbers fuldtids medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe fritspils-ordningen.

Karenstid
For at modvirke at et medlem, ud fra økonomiske overvejelser omkring kontingent, skifter fra en golfklub til en anden golfklub med et lavere kontingent, for derefter at fortsætte med at spille i medlemmets gamle hjemmeklub under fritspils-ordningen, indføres en karenstid på 3 år fra indmeldelsestidspunktet i den nye klub, før medlemmet kan blive tilmeldt fritspils-ordningen i den nye klub.

Bagmærke
Alle medlemmer af ordningen får udleveret et bagmærke, som skal bæres synligt på baggen. Bagmærket udskiftes hvert kalenderår.

Betaling
Når bagmærkerne er klar vil deltagende medlemmer blive opkrævet de 800 kr.

Vi håber at mange vil tilslutte sig ordningen, som har været efterspurgt af mange medlemmer.

Med venlig hilsen
Finn Olsen Formand

< Tilbage