< tilbage 14-11-2018 - 12:29

Fondsmidler til Hobro Golfklub

Sparekassen Hobro Fonden har doneret 57.000 kr. til blandt andet nye henvisningsskilte

Fondsmidler til Hobro Golfklub
Sparekassen Hobro Fonden har doneret 57.000 kr. til blandt andet nye henvisningsskilte
Hobro Golfklub kan næste år fejre banens 10-års jubilæum. Det sker med forskellige former for festivitas. For tiden gøres desuden en indsats for at skabe en endnu smukkere bane frem mod jubilæumsåret. Et af tiltagene er nye henvisningsskilte, der viser vej til såvel udslagssteder som til klubhus, driving-range og andre destinationer på banen. Skiltene er realiseret via en donation fra Sparekassen Hobro Fonden på 57.000 kr., og de nye skilte er monteret på smukke natursten. Via midlerne er der også blevet råd til nye borde-/bænkesæt til driving-rangen.
- De gamle skilte var slidte og trængte til en udskiftning, fortæller formanden for Hobro Golfklub, Finn Refgaard Olsen. - Men det er dyrt at foretage en sådan udskiftning. Samtidig har vi haft et ønske om at få monteret skiltene på sten. En ansøgning til Sparekassen Hobro Fonden blev heldigvis imødekommet, og vi er rigtig tilfredse med resultatet, tilføjer Finn Refgaard Olsen. Han beretter videre, at banens gæster har taget godt imod det nye tiltag, der falder fint i tråd med, at Hobro Golfklub også er i gang med at udskifte træbroer til stenbaserede broer. – Det giver et helt anderledes udtryk til vores bane. Og så er det mindre vedligeholdelseskrævende, konstaterer Finn Refgaard Olsen.
Godt formål
Sparekassen Hobro Fonden blev stiftet i januar 2014 ved fusionen mellem Sparekassen Hobro og Sparekassen Himmerland. Grundkapitalen i fonden udgør 285.543.200 kr. og den stammer fra en del af Sparekassen Hobros opsparede reservekapital.
- Vores midler anvendes på almennyttige formål i hovedsageligt det lokale foreningsliv, oplyser formanden for Sparekassen Hobro Fonden, Poul Søndberg. – Og da vi fik en ansøgning fra Hobro Golfklub var vi ikke længe om at sige ja. Der er tale om et rigtig godt tiltag, som generelt forskønner banen. Derudover mener vi, at Hobro Golfklub bidrager med et stort aktiv for hele vores område. Klubben tiltrækker blandt andet mange turister, ligesom banen er med til at gøre Hobro endnu mere attraktiv som bosætningsby, lyder det videre fra Poul Søndberg. Han beretter ligeledes, at fonden de seneste 3 år har fordelt i alt 5 mio. kr. – Det drejer sig om alt fra nogle få tusinde kr. og til én enkelt stor donation på omkring 1 mio. kr., forklarer formanden.
Hobro Golfklub tæller for tiden i omegnen af 500 medlemmer. Der er dog plads til endnu flere, og ifølge Finn Refgaard Olsen er der i øjeblikket stor fokus på at tiltrække børn og unge.
Billedtekst: Formanden for Sparekassen Hobro Fonden, Poul Søndberg (t.v.) overrækker her donationen til formanden for Hobro Golfklub, Finn Refgaard Olsen.
Billedtekst: Fondsmidlerne er blandt andet brugt på nye henvisningsskilte på banen.
Billedtekst: De nye skilter monteret på smukke natursten.

< Tilbage