< Tilbage

Kvægavlere tækkes af Hobro golfklubs fine græs01-11-2017 - 09:15

Cattle Breeders Open fik i år sin pokalafslutning på Hobro Golfklubs bane grundet vand på andre baner. Kampen fandt sted den 23. oktober, og tidligere Hobro-medlem, nu Himmelbjerget-medlem, Niels Bo fik efter matchafslutning sit navn på pokalen.

Cattle Breeders Open en en gruppe af kvægavlsfolk, der førhen med mellemrum kom på gården for at kigge på køer og måske finde tyremødre her. Gruppen er på 30 personer, - damer og herrer, mælkeproducenter, konsulenter, en enkelt dyrlæge og så disse herrers ægtefæller. Spillerne kommer fra Jylland og Fyn, - fra Svendborg, Vejle, Ribe, Varde, Skærbæk Mølle, Lemvig, Hjarbæk, Himmelbjerget, Silkeborg, Ebeltoft, Norddjurs og Hobro.

 

Keld Christensen samlede en lille flok i 2009 til en indledende runde og siden er der udviklet og blevet flere. 1. maj er forårsmatchen og spilles altid på Hobro Golfklubs bane, og pokalmatchen spilles 11. september på en af de deltagende spilleres hjemmebane, - oftest efter at vedkommende har sat sit navn på pokalen. Det var denne match, der i første omgang måtte spilles om grundet kampstop i styrtende regn og så sluttelig fandt sin afvikling på Hobro Golfklubs flotte og spilbare bane.  

 

Vi glæder os allerede til 10. sæson og har allerede reserveret både Hobro golfbane til indledende runde og Hjarbæks golfbane til pokalkampen.

 

Fra Hobro Golfklub skal det lyde: Kvægfolket skal også i fremtiden være velkommen på spilsikkert græs - især når de lader kvæget være hjemme

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her