< Tilbage

Hobro golf har igen i år deltaget i DGU regi 12-09-2017 - 13:12

Hobro golf har igen i år deltaget i DGU regi med to hold, et på dame side og et på herre siden, begge hold  har spillet kvalifikationsrækken.

Hobro golf har igen i år deltaget i DGU regi med to hold, et på dame side og et på herre siden, begge hold  har spillet kvalifikationsrækken.

Damerne kæmpede gennem alle seks spillerunder en meget tæt kamp, men kunne holde nerverne i ro samt opretholde det gode spil, hvilket resulterede i en 1. plads i deres pulje og dermed en plads i oprykningsspillet. Oprykningsspillet for damerne fandt sted i Fredericia lørdag 2. september i Fredericia hvor 10 hold skulle kæmpe om 4 pladser Desværre var nerverne og spillet ikke helt på plads de lørdag, og det endte med en 6 plads. Derfor deltager damerne fra Hobro Golf igen i 2018 i kvalifikationsrækken..

Herren gik gennem alle seks spillerunder som ubesejret og dermed som sikker puljevinder og dermed en plads i oprykningspillet på Kalø Golfbane søndag 3. september. Her skulle 16 hold kæmpe om 8 pladser i 5 division. Hobro Golf´s 7 bedste spiller var udtaget til at repræsentere klubben, heriblandt den professionelle Chalengtour spiller Martin Simonsen spillet var varierende på den svært opsatte bane og holdet var knap så suveræne som i puljespillet, men spillede stærkt nok til en sikker 3. plads og dermed oprykning til 5 division i 2018.

Hobro Golf deltager igen i 2018 i DGU turneringen, og målsætningen er klar: oprykning for begge hold.

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her