< Tilbage

Golf er for alle21-08-2017 - 12:55

Hobro Golfklub viste hvad golfsporten har at byde på til SPIL MED arrangement.

Golf er for alle

– Hobro Golfklub viste hvad golfsporten har at byde på til SPIL MED arrangement.

Hobro Golfklub afhold søndag d. 20 August et spændende arrangement for folk der ikke spiller golf, men som havde en interesse i, at få mere at vide om golfsporten og det Hobro golfklub kan tilbyde.

En flok af klubbens golfspillere hjalp golftræner Lars Michael Jacobsen med at introducerer de mange gæster til golfsportens mange forskellige elementer. Netop Hobro golfklubs træner havde et godt tag i de fremmødte. Med humor og et smil på læben fik Lars Michael Jacobsen undervist og forklaret tingene så alle var med og fik noget ud af både turen på putte-  og udslagsbanen.

I golfklubben ved Hobro gør man mange ting for at tiltrække nye medlemmer. Denne søndag havde klubbens medlemmer haft mulighed for at tage en ven med til arrangementet. Dagen består af undervisning, spil på stor bane med hjælpere og afsluttes med putte konkurrence med flotte præmier og en bid mad. Skulle der komme nye medlemmer ud af deltagerne, bliver medlemmet der kom med vedkommende begavet med en Gourmet middag for 2 personer.

Uanset fysik, alder og køn har golfsporten den fordel at der findes et handicapsystem som regulerer styrkeforholdet mellem gode og minde gode golfspillere. Desto bedre du bliver til golf, desto færre slag får du ude på banen. Så en nybegynder kan godt spile sammen med mere øvede golfspillere og stadig vinde.

Lars Michael Jacobsen brugte også tid på at gennemgå de forskellige jern og køller der bruges. Og han gav eksempler på hvordan svingteknik er vigtigere end rå muskelkraft. Skulle man måle succes efter stemningen under maden efter arrangementet, havde alle deltagere haft en forrygende oplevelse hos Hobro Golfklub. Så der er nok flere der bliver golfspillere i klubben på sigt.

Hobro Golfklub ligger smukt på nordsiden af Mariagerfjord lige uden for Hobro. Moderne faciliteter i en nedlagt landbrugsejendom og putte bane med en enestående udsigt til fjorden. Banen er kendt for stor variation og mange huller med smuk udsigt til områdets unikke natur. Se mere på www.hobrogolf.dk

< Tilbage

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her