< tilbage 17-08-2019 - 11:44

Klubmesterskab den 24 August

Ændring i dato for klubmesterskab

Vigtig info om klubmesterskaberne

Kære medlem
 
Tidligere blev det meldt ud på medlemsmail, at klubmester-skaberne var flyttet fra den 24. – 25. august til den 28. – 29. september 2019. Vores begrundelse for flytningen var at man kunne frygte, at deltagelsen til mesterskabet ville blive begrænset af, at klubbens A-række spillere i Regionsgolf, har vundet alle deres indledende kampe, og nu skal spille landsdelsfinale Region Vest i Lübker mod Trehøje søndag den 25. august 2019. Efterfølgende har der været en række reaktioner fra medlemmer, som i forhold til deres deltagelse er kommet i klemme på grund af andre aftaler.
Klubben har derfor genovervejet beslutningen og vurderet de problemstillinger flytningen vil medføre for klubbens øvrige spillere. På den baggrund har vi besluttet at mesterskaberne gennemføres som planlagt i weekenden den 24.-25. august. Der vil dog ske den ændring at mesterskaberne, som et kompromis og for at tilgodese så mange medlemmer som muligt, vil blive afviklet over én dag – hvilket sker lørdag den 24. august. Her vil klubmesterskabet blive afgjort over 2 x 18 huller. Den planlagte stablefordturnering vil ligeledes blive afviklet lørdag den 24. august. Denne stablefordturnering er arrangeret for de medlemmer, som ikke ønsker at deltage i det ordinære klubmesterskab, men som alligevel ønsker at være en del af denne festlige dag i klubben.
 
Vi beklager den forvirring ovenstående kan have medført for jer medlemmer og kan kun opfordre jer til at melde jer til klubmesterskaberne eller den planlagte stablefordturnering. Vi skal også opfordre jer til at komme og støtte vores A-række spillere søndag den 25. august, hvor de spiller på Lübker. Fremadrettet er der truffet beslutning om, at klubmesterskaberne afvikles på den af DGU udmeldte weekend, hvilket gerne skulle sikre, at vi ikke havner i den samme situation én gang til.

John Astrup
Formand for Hobro Golfklub

< Tilbage