< tilbage 28-03-2018 - 17:03

En god arbejdsdag i Hobro Golfklub.

På arbejdsdagen i lørdags (den 24. marts) var der mange aktive på banen og i husene for at gøre klar til det længe ventede forår i Hobro Golfklub. 

Selv om foråret ikke er kommet med fuld styrke, så lød lærkens trillen og vibens “kjiuvyyt-vyt-vyt… kliuvyt” dog tydeligt og vi tænkte, foråret er lige om hjørnet nu. 

 

En del personer var sat på opgaver med hovedrengøring i Lounge og klubhus til at modtage de kommende gæster, og det gav klart syn ud af vinduer mod fjorden. Det er indbydende at komme i alle indendørs områder.
Havemøblerne blev gjort rene og sat frem, hvilket uret ved hul 1 også blev den kommende nat.
De mange blade blev fejet sammen og fjernet, ligesom grusarealet blev rengjort og revet - flot ser det ud.

Teknikholdet har færdiggjort en del i klubhuset, et par døre kunne ikke lukkes, det kan de nu, depotrummet er lavet færdigt, der er monteret automatik på havedøren, toilettet fungerer igen og installation er klargjort til den nye kaffemaskine.

 

På banen var et par store opgaver med igangsætning af opbygning af broerne på hul 9. Det er fortsat her efter weekenden og færdiggøres i den kommende tid. 

De nye teestedskilte, - eller marksten var sat på plads, og et hold med bor, skruer og skilte fik alle baneskilte på plads, - snarest også sponsorskilte. 

Der blev skåret flotte kanter omkring teestedskiltene,  som nu står flot ude ved kanten af teestedet. Endelig var der også brug for saks og sav til at lave et par grene til ny dekoration og natur på banen. 

 

Banen bliver flot spilleklar til påske, - vi håber på godt vejr.

Straks efter påske fortsætter vi med mange opgaver for at få banen helt op i normal flot stand.

Vi håber vores klub og bane kan score de samme rosende bemærkninger fra alle golfspillere, således at vi holder os i Top-3 for Ambassadørscoren fra både gæster og egne spillere i 2018 ligesom den var i 2017. 


Glæd jer til at opleve de nye ting der er lavet - og ved at blive færdiggjort på Hobro Golfbane.

Glæd jer til en god tur på banen, - vi ses derude når vi arbejder eller spiller.

 

God påske.

 

Hobro Golfklub.

 

< Tilbage