< tilbage 23-02-2018 - 11:28

Golfklubbens forårsdag - lørdag den 24. marts

Golfklubbens forårsdag – kom ud til os på arbejdslørdagen den 24. marts

Golfklubbens forårsdag – kom ud til os på arbejdslørdagen

Der er over en årrække blevet skabt mange gode traditioner i Hobro Golfklub. En af dem er, at vi har mange spillere, der gerne vil give en hånd med ved forårsklargøringen og klargøring for vintersæsonen. Derimellem er der så ca. 20 engagerede frivillige til diverse andre opgaver i løbet af året. Vil du være med i denne frivillige trup??

Lørdag den 24. marts 2018 holder vi samlet forårsklargøring om formiddagen, og vi håber mange vil komme og hjælpe med at sætte banen op til sæsonen. Vi skal have sat nogle møbler ud, sat nyt op ude på banen, måske tørt teestedsskilte af, og mange andre ting, - vi kan ikke blive for mange til opgaverne, som vist alle kan klare. Opbakningen det seneste år har været fantastisk med i alt 50 frivillige på arbejdsdagen i efteråret.

Vi mødes kl 08,30 til morgenkaffe og arbejdsfordeling, og kl. 12,30 serveres der lidt til de sultne i Østjyske Loungen. Meld dig til på GOLFBOX og vær med til at sætte banen op til en flot Åbningsmatch ugen efter.

Mød frem og vær med til at skabe en bane, som mange andre end I også kan lide at spille på. Vi har nogle ønsker til forandringer på banen, som vi er i gang med, - dem vil vi også fortælle jer om eller vise frem, så ved I hvad I har i vente af nye ting på banen i løbet af sæsonen 2018.

Forårsklargøring 24. marts 2018 kl. 08,30-12,30 ii Hobro Golfklub

Tilmelding på GOLFBOX, senest onsdag 21. marts kl. 20,00, - klik straks ind og tilmeld dig

Baneudvalget glæder sig til at se mange af jer med forårshandskerne på.

Keld Christensen

< Tilbage