< tilbage 07-11-2017 - 10:54

En fantastisk arbejdsdag i Hobro Golfklub.

Hobro golfklub har tidligere været 30 og 40 personer til klubbens arbejdsdage. I efteråret 2017 - var imponerende 50 personer tilmeldt til arbejdsdagen. 

En fantastisk arbejdsdag i Hobro Golfklub.

 

Hobro golfklub har tidligere været 30 og 40 personer til klubbens arbejdsdage. I efteråret 2017 - var imponerende 50 personer tilmeldt til arbejdsdagen. Alle klubmedlemmer var i arbejdstøjet og klar kl 8.30 til at gå i gang. Efter morgenkaffen, og gennemgang af opgaverne underledelse af Keld Christensen, startede holdene op på de forskellige opgaver.

Der var stor aktivitet i klubhus og lagerrum, indtil i dag lidt mere i retning af rode rum, samt på banen. Skorsten i klubhuset skulle væk for at gøre plads til nyt lokale med fokus på det sociale liv i Hobro golfklub.

Der blev skabt mere vandspejl på søen, ved en stor indsats af hårdt arbejde mænd i vand til livet. Nede på P pladsen blev der sat nyt lys op så p pladsen fremover er mere oplys gennem den mørke tid.

Banen på nordsiden af Mariagerfjord kan være en blæsende oplevelse for golfspillere. For at gøre lidt ved dette blev der lørdag plantet 100 hvidtjørn i hæk og 40 egetræer og 40 bøgetræer i skov. begge steder blev planterne givet af klubmedlemmer. Skoven er rejst ved Stærekasserne i området ved hul 6-7-8.

Der blev også klippet 300 m tjørnehæk langs out of bounce, fjernet hø fra banen samt pitchet øve bolde ind på banen fra out i græsset. Alt sammen for at sikrer at Hobro golfklubs bane også fremover er blandt landets bedste baner.

Fra golfspilleren i Centrum spørgeskemaundersøgelse scorer Hobro Golfklub en topplacering som nr. 3 af 112 baner til spørgsmålet: Vil du anbefale Hobro Golfklub til andre. Både greenfee gæster og egne spillere har deltaget i undersøgelsen.

Klubbens placering i Top-3 over hele sæsonen går Hobro Golfklub selvfølgelig efter at forbedre i 2018 sæsonen. Med de mange løste opgaver kan Hobro Golfklub se tilbage på en god sæson for klubben med masser af roser for hele setupet. Og se fremad mod 2018 sæsonen, der med den store flotte frivillige indsats på arbejdsdagen på golfbanen, allerede nu ser godt ud.

Fra klubben og Baneudvalget er der derfor en meget stor tak til de fremmødte, og der blev serveret den lækreste frokost af Tine og Henning i Østjyske Bank Lounge på golfklubben, så alle kunne trætte, mætte og meget glade tage hjem efter en fantastisk arbejdsdag med stor opbakning fra medlemmerne.

Kig forbi, - det kan ses der gik en sværm af glade og aktive golfspillere forbi med saks, rive, skovl og golfkølle. Fra hele klubben en stor TAK til alle for en stor og go indsats

Hilsen Hobro Golfklub 

 

 Note - Læs mere om Golfspilleren i Centrum her:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/friske-tal-fra-golfspilleren-i-centrum

 

< Tilbage