< tilbage 16-11-2019 - 16:40

Hobro Golfbane har en helt unik natur

Banen er placeret i enestående natur på nordsiden af Mariager Fjord

Golfbanen er en af de 2 golfbaner der ligger placeret i Mariagerfjord kommune. På nordsiden af Mariager Fjord skaber banens placering en fantastisk kulisse til golfsporten. Men også for alle andre der færdes i området til fods, på cykel eller i bilen.

 

Hobro har altid været en by med fokus på samspillet mellem byen og det flotte landskab den ligger midt i. Det samme gør sig gældende for Hobros golfbane som er anlagt tæt på byen og med super gode adgangsveje fra motorvejen der løber forbi 6 km vest for Hobro Golfbane. 

 

Der er ikke mere end 20-25 min. kørsel fra Randers, Viborg eller Støvring til banen og netop den centrale placering i Himmerland tiltrækker mange golfspillere året rundt.

 

Naturen rundt om på golfbanen er helt unik og vidner om at banefolkene hver dag sørger for at banen og den omkringliggende natur er velholdt og i balance. 

 

Banen kan spilles året rundt grundet den gode jord

 

Hobro Golfklub har også den fordel at banen er anlagt så godt at den kan spilles på året rundt. Kun når frosten stopper golfspillerne er der pause på banen. Den gode landbrugsjord, som blev brugt til at lave Hobro Golfbane, er baggrunden for at der kan spilles golf hele året rundt. Meget regn eller andre vejr fænomener klarer banen flot og uden problemer for golfspillerne. Dette tiltrækker mange vintergolfere fra andre lukkede klubber til Hobro Golfklub.

 

Vandrestier løber langs med golfbanen i Hobro

 

Fra Hobro lystbådehavn og ud langs fjorden løber der en vandre rute der er blevet internationalt anerkendt som noget ganske særligt. Den går lige forbi Hobro Golfklub på sin vej langs fjorden og der er mulighed for at få vandflasken fyldt op eller låne et toilet i klubhuset. 

Men der er også mulighed for at se lidt mere på den flotte golfbane og skulle lysten til at prøve golfsporten kan Hobro Golfklub altid hjælpe med en gratis prøvetime.

 

De frivillige gør forskellen

 

Igennem de sidste 10 år har en stor skare frivillige lagt enorme kræfter og timer i at bygge banen op så den i dag stå som en af landets flotteste golfbaner. Med søer og vandløb i balance og til gavn for et stort dyreliv i området bidrager golfbanen til et unikt økosystem, der skaber mange oplevelser for alle der færdes i området både med og uden golfkøller.

 

Se meget mere om Hobro Golfklub på www.hobrogolf.dk

Nyttige link

Panoramaruten ved Hobro klik her…

 

 

< Tilbage