Om Lars Michael

Jeg hedder Lars Michael Jacobsen og er golftræner her i Hobro golf klub, hvor jeg står for al undervisning, driving rangen og Lasse's Golf Butik, hvorfra jeg servicerer medlemmerne med salg af udstyr og beklædning til sporten.

I min undervisning anvender jeg det nyeste videoudstyr.

Jeg har arbejdet som Pro i over 30 år, sidst i Mariager Fjord Golfklub og før 15 år i Ørnehøj, og jeg har spillet golf siden 1969, hvor jeg startede som junior i Asserbo Golf Klub.

Som amatør deltog jeg i mange eliteturneringer i Danmark og har sidenhen, som professionel, deltaget i Pro turneringer i Danmark, samt nogle få i udlandet.

Igennem årene har jeg fagligt ajourført mig ved at deltage i de fleste af de kurser, som min forening har arrangeret, og i vores kvalificeringssystem ligger jeg i kategori 4-, hvoraf kategori 5 er det højeste.

I sæsonen vil I for det meste kunne finde mig på træningsbanen, hvor jeg står og underviser medlemmerne i golfspillets hemmeligheder eller i Lasse's golfbutik. Derudover deltager jeg aktivt i klubbens ranglisteturneringer samt spiller på klubbens 1.ste hold.
I er altid velkommen til at henvende jer, hvis I har spørgsmål omkring spillet, træning, udstyr mv.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her