En golfbane er til for at blive brugt

Chefgreenkeeper Kasper Ingstrup Kallesøe er ny mand i chefstolen på Hobro Golfklubs velplejede anlæg.

Den nye greenkeeper
Den 1. februar tiltrådte Kasper Ingstrup Kallesøe som chef-greenkeeper i Hobro Golfklub. Kasper er med sine 30 år en nyuddannet greenkeeper fra september 2018 men slet ikke ny indenfor området vedrørende plantavl. Han har arbejdet med planteavl i landbrugsregi siden 2009.

Hobro Golfklubs bane
Kasper Ingstrup Kallesøe er med sin fortid fra landbruget en mand med begge fødder plantet i den jyske muld. Han er meget rolig omkring jobbet og ansvaret med vil da gerne indrømme, at Hobro Golfklubs bane tiltaler ham af flere grunde. Banens størrelse passer ham rigtig godt, og den er anlagt på gammel landbrugs jord, så han har alle muligheder for at føle sig hjemme. - Banen er spændende og af god kvalitet. Den har med sine 54 hektarer og placeringen nogle gode udvidelsesmuligheder, fortæller Kasper, når man spørger til fremtiden. Kasper er meget tilfreds med bestyrelsens spændende planer for nyanlæggelser og håber at kunne tilføje lidt af sine egne ideer i den kommende tid.

Greenkeeperen holder sammen på klubben
Arbejdet som chef-greenkeeper indebærer også en samarbejdsdimension, som Kasper Ingstrup Kallesøe ser frem til. - Jeg skal ikke bare sørge for at spillerne er tilfredse med banen, beretter Kasper om en af sine kerneopgaver - der er også samarbejde med bestyrelsen og de frivillige. Sidste år havde klubben et hold frivillige på 60 personer, og det håber jeg, der vil være igen i år. En greenkeeper sørger åbenbart for mere end bare græsset på banen.

Sammenholdet i Golfklubben
Det er dog ikke en opgave Kasper skal løfte helt alene. Han får en del samarbejdspartnere, der kender banen indgående fra en lokal i bestyrelsen, der har kendt området fra barnsben inden det blev til golfbane, og til den forrige greenkeeper, der har ti års kendskab til banen og har anlagt det meste. Faktisk ser det ud Kaspers største udfordring lige pt. er, at græsset næsten vokser alt for godt i det smukke næringsrige område ned til Mariager fjord og hvem kunne ikke ønske sig at have den udsigt med på arbejde.

Kontakt

Kasper Ingstrup Kallesøe
Chefgreenkeeper
________________________________________
Hobro Golf
Torndalsvej 3
9500 Hobro
Mobil:23343642
kasper@hobrogolf.dk
www.hobrogolf.dkGolfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her