Ungdomsafdelingen - Hobro Golf

Ungdomsafdelingen i Hobro Golfklub har en gruppe aktive og mindre aktive junior og ynglingespillere i alderen 8 – 24 år.

Træning
Opstart den 20. april
Vores faste træningsdag er fredage mellem kl. 15.30 og 17.30 med forskellige træningsmuligheder. Vi tyvstarter dog allerede på lørdag den 7. april

Juniortræning er for alle, der kunne tænke sig at prøve golfen af - og det er gratis indtil man har taget sit "golfklørkort"

Ungdomsudvalget tilstræber deltagelse i diverse arrangementer og turneringer i DGU regi. Når muligheden byder sig, tager vi også på tur til andre baner. Har du forældre der har interesse i at hjælpe til ved såvel træning som ved arrangementer, hører vi gerne fra dem.
Ungdomsafdelingen sørger ikke alene for, at du lærer at spille golf fra starten, men også at det er sjovt samt, at du får nye venner.
Du skal for at spille på den store bane, have erhvervet et bag-mærke samt, have et DGU-kort. Dette får du efter endt trænings- og prøveforløb ved klubbens PRO-træner, Lars Michael.
Som juniorspiller med spilletilladelse, har du mulighed for at deltage i klubbens årlige klubmesterskaber og vinde titlen som bedste juniorspiller. Hvis du kunne tænke dig at se om golf er noget for dig, så mød endelig op på vores faste træningsdag.

Klubbens ungdomsudvalg
Lone Lund Skaarup,formand og medlemskoordinator, 2180 8279, brianpduv@gmail.com
Lars Michael, Pro-træner, træningsansvarlig og regelunderviser
Lars Michael, drenge- og pigekoordinator og turneringsansvarlig
Skoler/klubber/foreninger
Har man som skole, klub eller forening lyst til at udfordre de unge, så står vi klar med et godt bud på en anderledes sportsevent.

Træningen er gratis og der kan lånes udstyr i klubben!

Vi vejleder gerne i ”Golf i skolen”.

Vi glæder os til at se jer.
Hilsen Ungdomsudvalget

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her