Match- og aktivitetskalender for Hobro Golfklub 2017

Dato

Match

Sponsor

 2. april

Åbningsmatch

Jan's Auto

 30. april

Fødselsdagsmatch

Green2Green

 21. maj

Sommermatch

Beirholm

 10. juni

Ekstra match

Ingen

 23. juni

Sct. Hans Match

Jutlander

 20. august

One Pint Match

One Pint

 10. september

Sensommermatch

 STARK

 23. - 24. september

Klubmesterskab

Hobro Vinhandel & Osteri

 29. Oktober

Afslutningsmatch

BDO

 

Kære læser af Match- og aktivitetsprogrammet  

I dette program figurerer – med forbehold for ændringer og trykfejl – alle de turneringer og aktiviteter, som du har mulighed for at være en del af i årets løb.

Turneringer som klubben arrangerer, vil blive sat op i Golfbox og det er her du skal tilmelde dig den enkelte match. Hvis du er usikker på brugen af Golfbox kan du også sende en mail til klubben eller få instruktion i brugen af golfbox ved at henvende dig til klubbens sekretariat.

I forbindelse med de ture der arrangeres af klubben vil der blive udsendt særskilt information om de enkelte arrangementer.

Turneringerne og de omtalte aktiviteter i denne folder er som bekendt langt fra de eneste arrangementer, som vores dejlige anlæg lægger bane til. Company Days, private arrangementer, landsdækkende turneringer og ugeklubbernes tilbagevendende aktiviteter er blot nogle af de brikker, der skal pusles på plads. På hjemmesiden – www.hobrogolf.dk– vil man kunne se en kalender, hvor alle større begivenheder, som bookes på anlægget kan ses. Kalenderen opdateres naturligvis løbende.

Du kan se turneringernes specifikke betingelser herunder matchpropositioner samt nyttig info som pris, starttidspunkt, turneringsleder m.v. i GOLFBOX allerede fra årets start! Men du vil først kunne tilmelde dig når, matchen bliver synlig i Golfboks.

Har du i øvrigt kommentarer, ideer eller spørgsmål til arrangementerne i Hobro Golfklub, er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet på telefon 98520500 eller e-mail mail@hobrogolf.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

TurneringsudvalgetGolfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her