Begynderkurser 2018 Hobro Golfklub

Sådan får du et golf kørekort

Efter tilmelding på vores hjemmeside eller henvendelse i sekretariatet tlf. 98520500, møder du op en torsdag til regelundervisning og/eller slagtræning.
Ved start på golfkørekort udleveres et begynderkort, som du skal medbringe til de forskellige aktiviteter du deltager i, og underviseren kvitterer for at du har deltaget.
Efterhånden vil du få kortet udfyldt.
Du bestemmer selv hvor hurtigt, og -
så er du klar, og kan få dit golfkørekort.

Du skal igennem følgende:
Slagtræning som foregår alle torsdage kl. 19,00 fra den 5/4 – 28/6 2018, andre tidspunkter kan aftales med vores pro-træner. Forløbet afsluttes med en slagprøve. Tidspunkt aftales med vores Pro-træner.
Regelundervisning som foregår alle torsdage fra kl. 17,00 til 18.50 fra den 5/4 – 28/6 2018. Afsluttes ligeledes med en regelprøve.
Du kan selv bestemme hvornår du føler dig klar til at tage regelprøven, når bare du har gennemført lektion 1 og lektion 2. Men lektion 1 før lektion 2.
Vi starter 5/4 med lektion 1, 12/4 lektion 2, og sådan skifter vi mellem lektion 1 og 2 resten af sæsonen.
Prøver afholdes hver anden torsdag, samme torsdag som der er en lektion 1.
Kaninrunder, 3 stk., hvor du lærer at spille banen sammen med en erfaren spiller. Tidspunkter aftales mellem begynderudvalget og kursisten.

Når disse 3 ting er fuldført, - begynderkortet udfyldt og prøverne bestået, kan du få dit golfkørekort udfyldt, og kan melde dig ind i klubben.

Prøvemedlemskab
Includeret i kursusforløbet er også et 2 måneder prøvemedlemskab, hvor du hver onsdag kl. 17 har mulighed for at deltage i fællestræning for begyndere. Her kan du blandt andet møde nygolfere der har fået kortet og er begyndt spillet på banen.
Og når har bestået din prøve kan du også deltage i drømmegolf matcher.

Hvornår du kan begynde:
Under begynderkursuskalender kan du se en fuldstændig plan for hvilke datoer der indgår.

Hvad koster det?:
Et begynderkursus koster normalt 500 kr., hvorefter du får det vi kalder golfkørekortet og som giver dig ret til at erhverve DGU kortet. DGU kortet giver dig adgang til at spille på alle danske og udenlandske golfbaner.
Men vi har et godt tilbud til dig der er nyudlært golfspiller og bliver medlem af Hobro golfklub.
Medlemskab af klubben til 31/12 - 2018 for 2500 kr - og så modregner vi tilmed udgiften til kørekortet på 500 kr


Er det dyrt at spille golf

Det er selvfølgelig ikke gratis at spille golf, men heller ikke dyrt. Husk, at du kan spille når, og så tit du har lyst!


  Golfbox login

  Book din tid på banen her


  Intranet

  For medlemmer med login

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Klik her