Konkurrencen kører fra 8. april 2017 til søndag 28. oktober 2017 (til efter klubbens
Vind rettet til Hole In One bilen i et år!

Konkurrencen gælder for Hole In One på hul 14 i den periode konkurrencen løber og præmien gælder 12 måneders brug af bilen under nedenstående forudsætninger/ retningslinjer – herefter er et for egen regning.

Efter vi i 7 år har haft en bil på højkant på hul 14, fortsætter vi på lidt andre præmisser i 2018. Bl.a. større bil. Hole in one bilen i 2018 er en sprit ny Nissan Qashqai

Nedenstående retningslinjer gælder for præmien:
Bilen leveres med forsikring og vægtafgift betalt – så i forhold til driften skal vinderen kun betale drivmidler og vask m.v.
Forsikringen har en selvrisiko på kr. 5000 som betales af bilens bruger.
Bilen må kun benyttes til privat kørsel – hvilket betyder at bilen ikke må bruges af firmaer eller andre i forbindelse med en virksomheds drift (håndværksmæssig arbejdskørsel eller lignende)
Bilen må kun benyttes til normal kørsel og skal afleveres i samme stand som da den blev taget i brug – hvilket betyder at ødelagte sæder eller andet i bilen skal erstattes at brugeren
Der må ikke transporteres dyr i bilen
Vinderen underskriver og acceptere ved overtagelse af bilen den lejeaftale, som danner det juridiske grundlag for brug af bilen
Ved kørsel over 30.000 km. pr. år afregnes 1 kr. pr kørt km.

Det skal præciseres, at det kun er ved Hole In One på banens Hul 14 at konkurrencen gælder. I 2018 er der maximalt 2 spillere, der ved Hole In One på hul 14, kan vinde rettet til bilen i et år.

Konkurrenceregler
For at kunne deltage i konkurrencen om retten til bilen i et år skal man:

1. have bestilt tid via golfbox og bekræftet runden via touchskærm i klubhuset senest 10 min inden start på hul 1. Eneste undtagelse fra at starte på hul 1 er, såfremt man deltager på en officiel gunstart eller man er del af en lukket gruppe, som er pre-booket af klubbens sekretariat.

2. hole in One slaget på hul 14 skal kunne bekræftes af mindst én markør

3. ved Hole in One på banens hul 14, skal dette straks efter runden meddeles klubben på telefon 9852 0500, og såfremt der ikke bliver personligt svaret, så skal der lægges en besked på telefonsvareren

4. slaget skal med 100% garanti kunne bekræftes på den til lejligheden opsatte videoovervågning.

5. alle 18 huller skal spilles på runden

Vinderen af bilen er selv ansvarlig for at indberette gevinsten til Told & skat, og skal selv betale evt. skatter og afgifter.

Vindes bilen gælder DGU´s regelsæt vedr. amatører.

Hobro Golfklub

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her