Ved hjælp fra LAG - midler er der på klubbens parkeringsareal - fjernest klubhuset - etableret pladser for autocampere med mulighed for El og Vand tilslutning.Ved hjælp fra LAG - midler er der på klubbens parkeringsareal - fjernest klubhuset - etableret pladser for autocampere med mulighed for El og Vand tilslutning.Driving range ligger lidt langt fra klubhuset. Derfor har etablering af toilet længe været et stort ønske. OG DET HAR VI NU!Driving range ligger lidt langt fra klubhuset. Derfor har etablering af toilet længe været et stort ønske. OG DET HAR VI NU!
På banen er der etableret stenbroer, der ud over at tjene deres egentlige formål bidrager som en flot kulisse......På banen er der etableret stenbroer, der ud over at tjene deres egentlige formål bidrager som en flot kulisse......til den helhed der gør arealet til en smuk golfbane.til den helhed der gør arealet til en smuk golfbane.
Der er etableret insekthoteller, stenvarder for pader og krybdyr samt arealer på golfbanen med vilde blomsterDer er etableret insekthoteller, stenvarder for pader og krybdyr samt arealer på golfbanen med vilde blomsterStisystemet på golfbanen går mellem gravhøje og golfbanens huller. Stisystemet er åbent for alle, og undervejs findes der informationstavler og mulighed for et lille hvil.Stisystemet på golfbanen går mellem gravhøje og golfbanens huller. Stisystemet er åbent for alle, og undervejs findes der informationstavler og mulighed for et lille hvil.
Rundt på banen er der områder hvor der ikke spilles golf. Her er der udlagt træstammer som vært for insekter og på træerne er opsat fuglekasser til gavn for fuglelivet.Rundt på banen er der områder hvor der ikke spilles golf. Her er der udlagt træstammer som vært for insekter og på træerne er opsat fuglekasser til gavn for fuglelivet.Der er også anlagt stenvarder, hvor krybdyr og pader kan søge ly.Der er også anlagt stenvarder, hvor krybdyr og pader kan søge ly.

Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her