Tilmelding og afbud til møderne

Tilmelding og afbud til møderne sker ved at acceptere eller afslå den kalenderinvitation, der udsendes til alle deltagere i netværket. Hvis man er kommet til at slette en invitation, så kan denne finde i jeres slettet post.
Ud over kalenderinvitationen har netværketen NetværksApp, hvor der også kan tilmeldes og frameldes.

Der skal meddeles afbud til møderne senest kl. 12.00 dagen før. Hvis dette ikke sker vil man blive opkrævet 100 kr for morgenmaden.

Nedenfor kan introduktion til NetværksAppen downloades
NETVÆRKS APP I HOBRO ERHVERVSNETVÆRK!

Appen giver et samlet overblik over netværkets medlemmer og hvilke ressourcer de tilbyder. Netværks-appen gør det let for dig at holde dig opdateret og nemmere finde oplysninger på et andet medlem i netværket.

Vi har oprettet alle medlemmer ud fra jeres grundlæggende oplysninger. De af jer som har fremsendt yderligere oplysninger er blevet oprettet med billede mm. Vi mangler stadig at få jer alle online. Der kan oprettes en profil og/eller ændres oplysninger hurtigt og let fra egen computer eller smartphone ved at ved at læse den vedhæftede vejledning igennem:

Oprettelsen:
Første skridt i oprettelsen, hvis du benytter din computer, er at gå ind på følgende hjemmeside: http://app.netværk.biz/. Hvis oprettelsen sker fra en smartphone, hentes appen Netværk.

Når I enten har hentet appen eller klikket ind på hjemmesiden, vil den bede jer om jeres logininformationer. For at logge ind skal I benytte jeres e-mail som brugernavn. Efterfølgende skal I skrive et kodeord, som ved første login er golf. Det ændre du herefter til et selvvalgt kodeord.

Herefter følger I blot den lette vejledning, som er vedhæftet som fil i denne mail. Herfra kan I rette jeres oplysninger, tilføje et billede og udforske jeres netværks-kollegaers profiler.

Hvis profilen er oprettet fra computeren, så husk at hente appen, Netværk, til din smartphone. Dette gør det lettere altid at have oplysninger om medlemmer i netværket lige ved hånden.

VIGTIGT! Hvis I ikke kan logge ind og sitet skriver - Forkert brugernavn eller kodeord -, så kontakt j.astrup@pythea.dk og vi løser problemet.Golfbox login

Book din tid på banen her


Intranet

For medlemmer med login

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her